Kuřecí stehna se slaninou na zelí | Další z možností

Péct maso na zelí, to bývá kratochvílí mnoha kuchyní. Také už jsem se toho dopustil, tentokrát to zkusíme s červenou feferonkou a bílým vínem.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Je to jako eintopf, tedy všechno v jednom pekáčku. Naskládáte a pak už jenom pečete.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Je to jako eintopf, tedy všechno v jednom pekáčku. Naskládáte a pak už jenom pečete.
Kuřecí stehna se slaninou na zelí | Další z možností
Need:
Units:
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme v pekáčku.
    Nakrájíme cibuli
  2. Rozložíme zelí, které pokmínujeme a posolíme.
    Přidáme zelí
  3. Poklademe na kolečka nakrájenými feferonkami.
    Přidáme feferonky
  4. Rozprostřeme na špalíčky nakrájenou anglickou slaninu.
    Přidáme slaninu
  5. Přidáme čtvrtinky brambor.
    Přidáme nakrájené brambory
  6. Na vrch položíme kuřecí stehna, která jsme posolili a opepřili. Přidáme bobkové listy. Podlijeme bílým vínem a dáme do předehřáté trouby, pečeme 40 minutes at 180 ° C.
    Navrch položíme stehna
  7. Stehna převrátíme a zalijeme kuřecím vývarem. Vrátíme do trouby, the temperature is raised to 200 ° C and bake 20 minutes.
    Přidáme vývar
  8. Zelí prohrábneme vidličkou a pečeme ještě 5 minutes, troubu vypneme a vše necháme dojít tak 5 until 10 minutes.
  9. served.
    Kuře na zelí podáváme

PRAZSKÁ lens

Already, lečo. When it was my small kitchen swept ledados, w.egg has the full right is also requesting the floor. Not one of my favorite foods, but I think, we used to have it at home definitely different than in the school cafeteria. So go ahead, You do not lose time.

Votes: 6
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Quickly and concisely. Stewed vegetables mixed with eggs. And can you have anything to add? She looks at me, Prague ham, which is not Prazak nor from Prague, But from the industrial zone Jirny, where it (about) makes the company LE & amp; WHAT. It is a strong hint, nearly instruction manual.
Votes: 6
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Quickly and concisely. Stewed vegetables mixed with eggs. And can you have anything to add? She looks at me, Prague ham, which is not Prazak nor from Prague, But from the industrial zone Jirny, where it (about) makes the company LE & amp; WHAT. It is a strong hint, nearly instruction manual.
PRAZSKÁ lens
Need:
Units:
How do you:
  1. Warm-up oil and fry the onions cut into half-moons and diced ham. Přidáme nakrájené papriky, in half the chopped cherry tomatoes and pour in vegetable broth. (Vegetables itself, letting the water and bubbled, but somehow I came, that it wanted to promote something for braising, so came in handy vegetable broth.)
    Osmahneme zeleninu
  2. Add salt and spices, mix well.
    Sůl, pepř, tymián
  3. Zakryjeme a necháme asi 20 minut dusit. In the middle of suffocation, add tomato puree.
    Zakryté dusíme
  4. Whisk the eggs with a fork, Stir and heat to Leca. Opepříme. Stir in chopped parsley.
    Zalijeme vejcem
  5. Serve with bread rolls or bread roll.
    Servírujeme s dalamánkem

Stuffed peppers with tomato sauce | A classic with innovation | Potato instead of rice

Maybe it will look, I dig into the open door, Yet everyone knows this. Bah! Even I remember well the school version, which gave food for long stigma almost unpalatability. But I will not weep and tear her hair, jangle memorial old scars, it is time to rehab.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Whenever I discover a recipe for stuffed peppers, filling necessarily includes rice. It's probably a ritual all cooks. But this time we change the assignment, because the rice will be as a supplement and it would, it seemed přerýžované. When mixing the meat filling was evident, It will need some thickening. That did procure rice, I've knocked out of action. So what you need to try a potato.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Whenever I discover a recipe for stuffed peppers, filling necessarily includes rice. It's probably a ritual all cooks. But this time we change the assignment, because the rice will be as a supplement and it would, it seemed přerýžované. When mixing the meat filling was evident, It will need some thickening. That did procure rice, I've knocked out of action. So what you need to try a potato.
Stuffed peppers with tomato sauce | A classic with innovation | Potato instead of rice
Need:
Filling
Sauce
Do you prepare
Units:
How do you:
  1. Mix the minced meat with egg, finely chopped onion and chopped garlic. add pepper, marjoram and salt to taste. Grate the potato mixture into. Prepare a compact mass.
  2. Peppers tops cut off the stem and put them aside, testicles and seeds from inside the peppers, remove. Then fill with meat mixture pepper, odkrojenými conclude that the tops of peppers - like lid.
  3. Troubu předehřejeme na 180 °C. Delete pan with butter, Put the peppers in it and they still put slices of butter. Bake 40-45 minutes. During cooking, you can pour a few tablespoons of hot water.
  4. Sauté onions in butter, add sugar and let it caramelize slightly. Mix a can of sliced ​​tomatoes and juice. Add the bay leaf and allspice, Add the vegetable broth and simmer for about milder 15 until 20 minutes.
  5. Meanwhile, boil rice. One part rice, One and a half parts of water. Once the rice boils, pull the temperature and cover. Simmer for about 12 until 15 minutes, by rice.
  6. Add salt to the sauce, pepper and a teaspoon of lemon juice. pour cream (possibly mixed with a teaspoon of plain flour, if we have the sauce is too thin). Stir and simmer a minute. We still flavored sugar, podle chuti. Of sauces Remove bay leaf (and spices) and tyčovým mixer prošleháme.
  7. Peppers served with rice, topped with tomato sauce.
    Podáváme s rýži a přelijeme omáčkou

Špekáčky jednoduše se zelím a bramborami

Já se snad k těm utopencům nedostanu! Pořád mi do toho leze, hlavní je, že nejsem tak docela přesvědčený, že to bude fungovat, takže to odkládám. Jenomže co se špekáčky, které jsem pořídil v domnění, že už je jejich čas na utopení? Zkusíme nějakou jinou záležitost. Nějak mám představu, že uzeniny a kysané zelí patří hlavně do polské a německé kuchyně. Nevím, jak jsem k tomu přišel, ale prostě se mi to v hlavě uhnízdilo. Ale to nebrání v ničem, natož pak ve spáchání rychlého oběda. Dneska rozhoduje čas a chuť. Chuť by měla být přítomna vždycky, a také je, s časem nejsem tolik na štíru, ale v mém případě jsem asi výjimka. No, nebudu to rozmazávat, jdeme na věc.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Bude to, jak říkají s oblibou nejen v Americe: fast and quick. Nezkracujme to, vyšlo by něco neslušného. A to tady neprovozuji. Může se zdát, že se ze dvou špekáčků nikdo moc nenají, možná jeden, ale dva? Ovšem zkušenost mi velí, že nejsou většinou na talíři sami, pokud s nimi nebalancujeme na klacku nad ohněm s trampskou písničkou na rtech, ale množství jídla narůstá dalšími ingrediencemi. Místo špekáčků lze určitě použít i klobásy.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Bude to, jak říkají s oblibou nejen v Americe: fast and quick. Nezkracujme to, vyšlo by něco neslušného. A to tady neprovozuji. Může se zdát, že se ze dvou špekáčků nikdo moc nenají, možná jeden, ale dva? Ovšem zkušenost mi velí, že nejsou většinou na talíři sami, pokud s nimi nebalancujeme na klacku nad ohněm s trampskou písničkou na rtech, ale množství jídla narůstá dalšími ingrediencemi. Místo špekáčků lze určitě použít i klobásy.
Špekáčky jednoduše se zelím a bramborami
Need:
Units:
How do you:
  1. Zahřejeme olej na pánvi a opečeme rozkrájené špekáčky. Měly by stačit tak 2-3 minuty. aside the.
    Špekáčky opečeme
  2. Do stejné pánve dáme na kostičky nakrájené brambory, lehce je opečeme, to trvá asi tak 6 minutes.
    Brambory opečeme
  3. Přidáme cibuli, kterou zpěníme.
    Cibuli zpěníme
  4. Do brambor vmícháme zelí, salt, opepříme a okmínujeme (podle chuti, proto není uvedeno množství, ale se solí to moc nepřehánějte). Povaříme na mírném ohni 5 minutes.
    Zelí vmícháme
  5. Přilijeme trochu bílého vína a necháme odpařit.
    Víno přilijeme
  6. Pak přidáme opečené špekáčky a prohřejeme. I guess 4 minuty. Then cover and parking.
    Špekáčky dáme do zelí
  7. served.
    Špekáčky se zelím podáváme