I thought, How to Enjoy the remaining sauerkraut, So if you do not eat right. But the recipe for, how to eat cabbage, Here, I would probably not very successful. This recipe is perhaps the only one snag. Are you waiting for two days, before you can eat. therefore, He is a consumable immediately, but only after standing in the cold has just the right taste.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time | Passive Time |
2 minuty | 2 dny |
|
|
|
Need: |
- 250 g sauerkraut
- 1 cibuli
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 1 hot green pepper
- 2 lžíce zeleninové směsi canned Bonduelle "Mexico"
- handful papriček jalapeňo even pickled
- 1/2 mrkve
- 30 g cukru krystal
- 1 spoon wholegrain mustard
- 5 lžic rostlinného oleje without flavor, so that rape
- 3 lžíce bílého vinného octa or you can give apple
- Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, as well as celery, Jalapeno peppers and bell peppers and carrots.
- Mix everything with sauerkraut.
- Sugar, oil and vinegar in a saucepan, mix and bring to the boil. Add and remove from wholegrain mustard, to blend cool.
- A mixture of mustard and pour over the salad base, Toss in a sealed container and put on 2 days in the refrigerator to chill.
- And then the salad with gusto we can let go.
Baked penne with sausage and beans | Svižná večeře
Swiftly and quickly, It is the task. And it must be not only to eat, but also tasty. the obvious premise.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
35 minutes |
|
|
|
Need: |
- 150 g penne
- 100 g paprika sausage
- 1 Green paprika
- 100 g whole beans frozen
- 60 g Gouda cheese grate
- 2 lžičky cream cheese must Philadephia
- 1 kelímek cream
- salt cooking penne
- pepper
- 1 cibuli
- 1 spoon rostlinného oleje
- 1 spoon butter
- cherry rajčátka
- Boil the penne in salted water.
- Chop the onion and půlkolečka smahneme in oil and butter. Add to půlkolečka chopped sausage and diced peppers. Orestujeme. just as 3 minuty, to let fat sausage and pepper color and softened.
- Add the beans to the pan and leave on low heat for about 4 minuty.
- Casserole dish with butter gently erase. Do we bowl first layer - penne.
- Lay pasta and sausage mixture. toss gently.
- Put the top layer, There is again penne.
- Bake in oven preheated to 180- 200 ° C.To depends on your oven. Bake 10 minutes, then pour cream mixed with grated cheese and cream cheese, Again we bake.
- Filled pasta bake another 10 until 15 minutes, to get the top layer is golden brown.
- Serve with a garnish of cherry tomatoes or cucumbers.
Frankfurt soup a bit differently | Try it too! Frankfurters, lens, rajčata.
Thank the, We will play the game back to the chef and his inspiration. When not in the kitchen of Musu, but with joy, It goes by itself. My method is the same: Check out a all around and around and create food, that's okay. Takže dobré. Clearly, it's another variation on the theme, but you can always try something else to add, či ubrat. however, true, it is good to be sober. Tuhle polévku jsem si už vyzkoušel třeba jako plnou párků.
Need: |
- 2 páry frankfurtských párků tedy asi 200 g
- 1 cibuli
- 1/4 šálku čočky
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 1/2 střední mrkve
- 3 cloves garlic
- 1 střední bramboru
- 2 lžičky sweet peppers
- 1 Bay leaf
- 1/2 l zeleninového vývaru
- 1/2 l vody
- 6 g prorostlé slaniny
- 1/2 lžíce sádla
- 4 lžíce rajčat krájených, z konzervy
- černý pepř mletý
- salt
- špetku majoránky nebo libečku na dochucení, pokud chcete
- špetku drceného knímu na dochucení, pokud chcete
- 2 lžíce zakysané smetany
- Rozehřejeme sádlo a orestujeme na kousky nakrájenou slaninu. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a celer. Toss.
- Přidáme 2 lžičky sladké papriky.
- Zalijeme vývarem, aby paprika nezhořkla. Přidáme bobkový list a trochu pepře. Necháme chvilku vařit, pak přidáme 4 lžíce krájených rajčat i se šťávou. Přilijeme trochu vývaru a necháme chvíli vařit.
- Přidáme čočku, kterou nemusíme dlouho namáčet, stačí ji nechat 10 minut ve vodě, kterou slijeme.
- Bramboru nakrájíme na malé kostičky. Dáme do základu. Bramboře by mělo stačit k uvaření 20 minutes.
- Stroužky česneku rozmáčkneme plochou stranou nože a nakrájíme nadrobno. Přidáme do polévky.
- Přilijeme vodu, promícháme a necháme vařit na mírném ohni pod pokličkou.
- Párky nakrájíme na kolečka a přidáme do polévky.
- Můžeme ještě dochutit špetkou drceného kmínu a špetkou majoránky nebo libečku, ještě trochou mletého pepře a soli.
- V závěru ještě přidáme trochu zakysané smetany.
- Můžeme podávat s plátky bagetky.
Telecí párek s čočkou tak nějak v jednom hrnci
Dejme se do toho, ušetříme nádobí, ale to není hlavní důvod pro one-pot neboli eintopf, čeština se obešla bez pojmenování, pro starší generaci je to metoda, které se říká německy, mladší pak zvolí angličtinu. Ve výsledku je všechno uvařeno v jednom hrnci. Řekněme hrnci, byť vařím v hluboké pánvi. Pro dva to jde, více porcí už chce svůj prostor. No, little dishes, I confess, že mám o kastrůlek navíc – pro částečné uvaření čočky a vejce.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
45 minutes |
|
|
Lentils with sausage we've cooked. And it does not hurt to try more and more recipes. Food us gets old and it is also a moment of almost adventurous, because every attempt is accompanied by a question, how things would turn out, and whether it will taste. Already, tested, lentils with sausage is a good dinner.
Lentils with sausage we've cooked. And it does not hurt to try more and more recipes. Food us gets old and it is also a moment of almost adventurous, because every attempt is accompanied by a question, how things would turn out, and whether it will taste. Already, tested, lentils with sausage is a good dinner. |
Need: |
2 lžíce
olivového oleje
250 g
veal sausages Two for two "legs"
1
cibuli
1
červenou papriku can be sterilized
150 g
čočky Soak before cooking it on 30 minutes in cold water
100 ml
zeleninového vývaru
100 ml
červeného vína if you do not, Use another dose of vegetable broth
salt
pepper
2 cloves
garlic
egg
pickled cucumber
Units:
-
Soaked lentils cook covered in the same water 25 minutes. Already, manual says, that should cook longer, but it also will be.
-
Boil hard-boiled egg.
-
At a deeper pan, melt a tablespoon of oil and fry the sausages, in which we made a sharp knife shallow cuts. aside the.
-
On a pan put the remaining oil, Let zesklovatět finely chopped onion, finely chopped garlic, which saute and add chopped peppers. Opepříme. Toss, prohřejeme.
-
Přidáme čočku, pour broth and bring to the boil. Then pour wine (or even broth), osolíme a opepříme, Cover and cook 15 minutes. Then we head back to the pan and cook more sausages 5 minutes, to warm up sausages.
-
serve independent, hard-boiled egg with or even with bread (It can be roasted). A gherkin also comes to taste.