Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí | Osvěžující večeře
Salát z ředkviček
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: ředkvičky, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Porce Doba přípravy
4osoby 10minut
Porce Doba přípravy
4osoby 10minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Připravíme si základní ingredience.
  2. Okurku podélně zbavíme škrabkou střídavě části slupky. Pak ji nakrájíme na slabá kolečka. Stejně nakrájíme ředkvičky. Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.
  3. Zeleninu promícháme, dáme do umělohmotného boxu a necháme v ledničce vychladit. Stačí 60 minut.
  4. Smícháme olej s octem, cukrem, solí, pepřem a chilli.
  5. Vychlazenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou.
  6. Opatrně dobře promícháme.
  7. Hotovo. Můžeme podávat.