Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods
Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil
,
je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu
.
Prep Time
2
minuty
Prep Time
2
minuty
Cook Time
Passive Time
11
minutes
15
minutes
Need:
1
citron
18
beads
pepře
350
g
chicken thigh fillet
hladkolistou petržel
nemáte-li po ruce dejte tu sušenou
How do you:
Do kastrolu dáme tolik vody
,
aby kuřecí maso bylo ponořeno
.
Přidáme na plátky nakrájený citron a kuličky pepře spolu s petrželí
. Přivedeme k varu.
Pak stáhneme plamen a necháme vařit asi
3 minuty.
Přidáme kuřecí maso
.
Vaříme těsně pod bodem varu
8 minutes.
Odstavíme a necháme
15 minut stát.
A teď s tím masem můžete kouzlit
.
Pro uvedený recept na tortilové píšťaly budeme trhat
.