Krevety narychlo | Trochu podle Jamieho

 

Jednoduchý recept na rychlou přípravu krevet na pánvi. Jamie Oliver se s tím moc nepere, inspiroval mě. I have no clue, jestli měl krevety z Ekvádoru, ale volil krevety syrové. V tomhle receptu jsou už předvařené z Teska. Krevet už na této adrese mám povícero. perhaps chilli krevety v tomatové omáčce nebo krevety s rajčaty a špagetami čikrevety s řeckou notou.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
To všechno jsou vlastně recepty z vyloupaných předvařených krevet. Tento už je natvrdo z nevyloupaných. Je to rychlé a dobré. Tyhle krevety mají jméno vannamei. Celým Litopenaeus vannamei. Already, tu inspiraci Jamieho jsem si upravil, how else.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
To všechno jsou vlastně recepty z vyloupaných předvařených krevet. Tento už je natvrdo z nevyloupaných. Je to rychlé a dobré. Tyhle krevety mají jméno vannamei. Celým Litopenaeus vannamei. Already, tu inspiraci Jamieho jsem si upravil, how else.
Krevety narychlo | Trochu podle Jamieho
Need:
Units:
How do you:
  1. Je dobré si všechno připravit, pak už to bude docela lítat a na nějaké krájení moc času nebude. Takže červenou cibuli na půlkolečka, česnek na plátky, nasekáme i kousek feferonky.
  2. Orestujeme plátky česneku, krátce, na olivovém oleji.
  3. Přidáme feferonku. Toss.
  4. Přidáme nakrájenou cibuli. Několik minut restujeme.
  5. Přidáme krevety.
  6. Salt and pepper to taste. Stir and heat. So 6 minutes. Pro lepší prohřátí můžeme na chvíli přiklopit poklicí.
  7. Toss.
  8. Zakapeme šťávou z poloviny citronu.
  9. served.
Tip:

Litopenaeus vannamei, tedy krevety bílé, také známé jako tichomořské bílé krevety nebo královská kreveta, jsou druhem krevet ve východním Tichém oceánu běžně lovenými nebo chovanými pro potravu.
Jestli si s nimi chcete poradit, je dost dobrý návod na www.zasadnezdrave.cz

Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods

Poached chicken is cooked meat, is poached - it's easy, juicy and tender. You can use it in pasta, salad as a main dish independent. Thigh steaks do not need much to soften, rather chicken breast, which tend to be drier. Thigh steaks prepared in this way I needed to tortilla whistles.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes

Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes

Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes

Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes

Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.

Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods

Need:



Units:

How do you:
  1. Do kastrolu dáme tolik vody, aby kuřecí maso bylo ponořeno. Přidáme na plátky nakrájený citron a kuličky pepře spolu s petrželí. Přivedeme k varu.
    Voda s citronem

  2. Pak stáhneme plamen a necháme vařit asi 3 minuty.
    Vaříme

  3. Přidáme kuřecí maso. Vaříme těsně pod bodem varu 8 minutes.
    Přidáme maso

  4. Odstavíme a necháme 15 minut stát.
    Vaříme 8 minut

  5. A teď s tím masem můžete kouzlit. Pro uvedený recept na tortilové píšťaly budeme trhat.




Simply baked trout with herbs,,cs,Rainbow trout, I actually had the kitchen for the first time,,cs,Even after baking,,cs,I struggled a bit with the pan until I finally chose Sheet,,cs,I had fish and what to do,,cs,We wash it and dry it,,sk,Add the lemon herbs,,cs,which zastříkneme fine olive oil and little salt,,cs,Then we pull the temperature at about,,cs,C and still leave,,cs,I got here a little logistical problem,,sk,But we're not at the front desk in Lany,,cs,we have to make do with ordinary round dish,,cs,Serve with potatoes finely omaštěným piece of butter,,cs,Cucumber salad with white onions,,cs,so i just need to,,cs,We need to actually just cucumber and onion,,cs

Už jsem měl všechno, co jsem potřeboval. Then I just had to tap dance in the Market at the counter fish than me someone was going to notice. No prodavačka prý měla svačinu, tak jsem jí dopřál ještě chvíli. Nakonec se přišourala paní, in which I asked for rainbow trout. He hunted eyes at the counter and stopped for squid. No, navedl jsem si cože to pstruh je. And because the thought of dinner was stronger than anything, I forgive the delay and hesitation. Ony to prodavačky nemají moc lehké. Oil and unpacked packages of sliced ​​salami and suddenly comes an asshole and he wants to fish. No pstruha jsem si dovlekl domů, takže bude večeře. Trout grown in the area described as France, Italy and Denmark. Docela rozptyl, řeklo by se, že je to pstruh cestovatel. Herbs again now poised to fish in a box arrived from Israel. Pro citron žádný domicil nemám, řeklo by se, že je odkusi ze subtropů.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Duhového pstruha jsem vlastně měl v kuchyni poprvé. Pstruha jako takového už jo, ale tohle je parádní záležitost. Až ho připravíte, možná vás překvapí růžové maso, skoro jako losos. Na jazyku se rozpadá. To jeho kámoši obecní jsou bílí jako sníh. I po upečení. Tak si tuhle lahodu dopřejte také. Trochu jsem bojoval s pekáčkem až jsem nakonec zvolil plech. I tak měla ryba co dělat, aby se tam vešla.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Duhového pstruha jsem vlastně měl v kuchyni poprvé. Pstruha jako takového už jo, ale tohle je parádní záležitost. Až ho připravíte, možná vás překvapí růžové maso, skoro jako losos. Na jazyku se rozpadá. To jeho kámoši obecní jsou bílí jako sníh. I po upečení. Tak si tuhle lahodu dopřejte také. Trochu jsem bojoval s pekáčkem až jsem nakonec zvolil plech. I tak měla ryba co dělat, aby se tam vešla.
Simply baked trout with herbs,,cs,Rainbow trout, I actually had the kitchen for the first time,,cs,Even after baking,,cs,I struggled a bit with the pan until I finally chose Sheet,,cs,I had fish and what to do,,cs,We wash it and dry it,,sk,Add the lemon herbs,,cs,which zastříkneme fine olive oil and little salt,,cs,Then we pull the temperature at about,,cs,C and still leave,,cs,I got here a little logistical problem,,sk,But we're not at the front desk in Lany,,cs,we have to make do with ordinary round dish,,cs,Serve with potatoes finely omaštěným piece of butter,,cs,Cucumber salad with white onions,,cs,so i just need to,,cs,We need to actually just cucumber and onion,,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Pstruha koupíte vykuchaného, odpadá taková ta piplačka, kterou dovedou jenom znalci. Omyjeme ho a osušíme.
    Pstruha omyjeme
  2. Do břicha vsuneme na kolečka nakrájený citron.
    Přidáme citron
  3. Přidáme k citronu bylinky.
    Bylinky
  4. Uložíme na plech, který jemně zastříkneme olivovým olejem a mírně osolíme.
    Uložíme na plech a mírně osolíme
  5. Dáme do trouby předehřáté na 220 °C a pečeme tak 20 until 25 minutes. Pak teplotu stáhneme asi na 180 °C a necháme ještě 5 minut dojít. Mezitím si uvaříme brambory ve slupce.
  6. Finished. Už jen přendat na talíř. I tady mám trochu logistický problém, chtělo by to pěkný ovál. Ale nejsme na recepci v Lánech, musíme si vystačit s obyčejným kulatým talířem.
    Hotovo
  7. Podáváme s bramborem jemně omaštěným kouskem másla. Doplníme čerstvě nastrouhaným křenem.
    Podáváme s bramborem

Pikantní čočka s pikantními párky | To jsou tedy dárky

Improvisation. That in my kitchen pays. Clearly, že okukuji, co se dá nachystat,  in the final but it's something else. Ne úplně, but is. Omrknul jsem recept na pikatní čočku, ale pak už jsem varioval. Served to me and Cube, které výrobce říká houbový bujón. No, nemá se to? but go!

Dinner and light snacks, třeba.
Dinner and light snacks, třeba.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
50 minutes
Je to trochu jiná čočka, než obvykle připravujeme, ale je to skvělé jídlo, když máte doma klobásky nebo párky a už vás nebaví je počád chroustat ohřáté s hořčicí. We also feed her boiled egg or fried egg,,cs,pickles,,cs,ankle,,pl,mushroom broth,,cs,Soak at least the lens,,cs,minutes and then cooked in unsalted water until tender,,cs,Heat the oil in a pan and fry the chopped scallions,,cs,Add the capers and diced cucumbers,,cs,Mix and thus,,cs,Add the crumbled bouillon cube sponge and pour hot water,,cs,finely salt and pepper,,cs,Add the chopped petželku,,sk,let liquid evaporate a little,,cs,Serve with the warm spicy sausages,,cs,lens,,cs,P1030322,,zh-CN,P1030328,,zh-CN.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
50 minutes
Je to trochu jiná čočka, než obvykle připravujeme, ale je to skvělé jídlo, když máte doma klobásky nebo párky a už vás nebaví je počád chroustat ohřáté s hořčicí. We also feed her boiled egg or fried egg,,cs,pickles,,cs,ankle,,pl,mushroom broth,,cs,Soak at least the lens,,cs,minutes and then cooked in unsalted water until tender,,cs,Heat the oil in a pan and fry the chopped scallions,,cs,Add the capers and diced cucumbers,,cs,Mix and thus,,cs,Add the crumbled bouillon cube sponge and pour hot water,,cs,finely salt and pepper,,cs,Add the chopped petželku,,sk,let liquid evaporate a little,,cs,Serve with the warm spicy sausages,,cs,lens,,cs,P1030322,,zh-CN,P1030328,,zh-CN.
Pikantní čočka s pikantními párky | To jsou tedy dárky
Need:
Units:
How do you:
  1. Čočku namočíme alespoň na 30 minut a pak vaříme v neosolené vodě do měkka. Like that 45 until 40 minutes.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme kapary a nakrájené okurky. Promícháme a tak 2 minutes roast. Přidáme rozdrobenou kostku houbového bujónu a zalijeme horkou vodou. jemně osolíme a opepříme. Přidáme nasekanou petželku. Promícháme a zakryjeme. Dusíme tak 5 minutes. Pak odkryjeme, aby se tekutina ještě trochu odpařila.
  3. Podáváme s ohřátými pikantními párky.
    Podáváme s párky
  4. Podáváme s pikantními párky