Okurkový salát s rajčaty | S příchutí balsamikového octa
Okurkový salát s rajčaty
Nemusíte si tento salát připravovat jenom pro sebe, stačí spočítat osoby u stolu a násobit ingredience. Samozřejmě, že je namístě zvážit co budeme násobit a zároveň před dokončením ochutnávejte, aby se dílo scela zdařilo. Že to všechno přece víte? No, opakování je matkou, jo to taky víte. Tak dobrou chuť.
Porce Doba přípravy
1-2osoby 10minut
Porce Doba přípravy
1-2osoby 10minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky. Rajčata rozčtvrtíme a pak nakrájíme napříč na kousky. Cibuli nakrájíme na kolečka.
  2. Zbývající ingredience smícháme a dobře promícháme.
  3. Zálivkou zalijeme směs okurky, rajčat a cibule. Promícháme. Můžeme podávat ihned, nebo dát na chvíli vychladit a pak podáváme.
Poznámky k receptu

Balsamikový ocet s příchutí medu je jemnější než ten klasický, jak ho známe a někdo se ho i děsí. Když na něj natrefíte, zkuste ho.

Balsamikový ocet s příchutí medu dá salátu zajímavou, avšak klidnou chuť.
Balsamikový ocet s příchutí medu dá salátu zajímavou, avšak klidnou chuť.

.