Polévka z uzeného masa | Pochutná si celá chasa
Uzená polévka
Again, it is about recycling. Ale nebojte, I just turn left water boiled smoked pork. Tak já ohřávám maso třeba ke knedlíku se špenátem. To pak ještě dopeču na grilovací pánvi. Smoked cook with spices (nové koření, pepper, Bay leaf). Připadá mi, že je potom šťavnatější. Takže je nabíledni, že ji nevyleju. Will be enough hearty soup. And because it is smoked in itself salty, polévku nesolím.
Servings Prep Time
4osoby 15minutes
Servings Prep Time
4osoby 15minutes
Cook Time
35minutes
How do you:
  1. Potatoes cut into cubes and fry in fat, we picked up a hill cold smoked broth. I guess 6 until 8 minutes.
  2. Add at the end of sliced ​​garlic. Necháme dojít, pro česnek to stačí.
  3. Rozehřejeme vývar z masa a přidáme do něho na kostičky nakrájenou mrkev.
  4. Přidáme brambory s česnekem.
  5. Přidáme na kostičky nakrájené maso.
  6. Na mírném varu necháme probulbávat. Bramborám i mrkvi by to mělo stačit. So 25 minutes. Přidáme ještě několik špetek polévkových bylinek a část nasekané jarní cibulky. V závěru pak přidáme ještě tak dvě špetky majoránky. Polévku necháme dojít.
  7. Na pánvi opečeme na másle na plátky nakrájený dalamánek. Před podáváním ho můžete ještě přejet stroužkem česneku. Kdo potřebuje volbu, podávejte dalamánky bez česneku a stroužek nechte vedle.
  8. Podáváme s opečeným dalamánkem, zdobené nasekanou jarní cibulkou.