fast neck | caress taste
Něco jak ze studentských let
.
Dá se připravit v polních podmínkách
,
ale je to skvělá večeře
.
Chod
Oběd | Večeře
Servings
Prep Time
2
osoby
5
minutes
Servings
Prep Time
2
osoby
5
minutes
Cook Time
15
minutes
Need:
200
g
plátků krkovičky
2 plátky
50
g
butter
steak seasoning
1
scallions
1
tomato
How do you:
Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran
.
Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně
, depends on you.
Okořeníme steakovou směsí
. Z obou stran.
Rozpálíme na pánvi máslo
.
Opečeme krkovičku
. just as 2 minuty.
Jakmile dáme maso do másla
,
to se zklidní a nepřepaluje
.
I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení
2 minuty.
Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky
.
We cover and simmer. Just 10 minutes.
Můžeme zastříknout trochou vody
,
aby se vytvořilo víc šťávy
.
Podáváme s vařeným bramborem,
ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky
.