fast neck | caress taste

Rychlá záležitost, která chutná. Prostě, as it is called - timer. Though it does more than one minute. But we know, it can take a minute just unpacking sausage made of paper. Nothing for us here. But if you want to inflame in a larger format, zkuste scrag baked s lečem a mozzarellou. Both tastes great.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
fast neck | caress taste
Need:
Units:
How do you:
  1. Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran. Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně, depends on you.
    Naklepeme krkovičku
  2. Okořeníme steakovou směsí. Z obou stran.
    okořeníme
  3. Rozpálíme na pánvi máslo.
    Máslo
  4. Opečeme krkovičku. just as 2 minuty. Jakmile dáme maso do másla, to se zklidní a nepřepaluje.
    Opečeme
  5. I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení 2 minuty.
    Opečeme z druhé strany
  6. Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky.
    přidáme cibuli
  7. We cover and simmer. Just 10 minutes. Můžeme zastříknout trochou vody, aby se vytvořilo víc šťávy.
    Zaklopíme
  8. Podáváme s vařeným bramborem, ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky.
    Podáváme

Pork baked with cheese and Lece | Mozzarella is paramount, but you can choose another team

This idea was born out of necessity, so it is. It just had to be somehow loaded with pork neck. So I loaded her. And then zapekl. It should also work on demanding taste buds. I dug into several sites on the net, and as we do that it, kombinuji. Thanks for the advice of your garden.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
It's easy as pie. No, It just needs time. Marinating takes at least a day, then even browning. Ale, if you do I schedule, so it clicks. Meat in the package of ham and bacon cheese crust, that's it!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
It's easy as pie. No, It just needs time. Marinating takes at least a day, then even browning. Ale, if you do I schedule, so it clicks. Meat in the package of ham and bacon cheese crust, that's it!
Pork baked with cheese and Lece
Need:
Units:
How do you:
  1. Slices of pork tenderize gently on both sides.
    Naklepeme
  2. Season the steak spice blends.
    Okořeníme
  3. Put slices in a plastic box and pour olive oil. Let cool to at least overnight.
    Přidáme olej
  4. Sliced ​​pork put in baking dish.
    Plátky krkovice dáme do mísy
  5. Top with sliced ​​ham.
  6. Slices of bacon.
    Poklademe anglickou slaninou
  7. Přidáme lečo a krájené papriky. Zakryjeme.
    Zakryjeme
  8. Dáme do trouby předehřáté na 180 °C, Bake covered for about 30 minutes. Then uncover and bake another 20 minutes.
    Dáme do trouby
  9. Sprinkle with grated cheese.
    Zasypeme sýrem
  10. Bake yet 10 minutes, cheese to slightly zezlátl.
    Upečeno
  11. Serve with boiled potatoes, přelitými roasted juice.
    Podáváme
  12. Enjoy your meal!
    Dobrou chuť