Ossobuco | Itálie dovezená z Francie

Tohle neuvěřitelně lahodné jídlo jsem ochutnal poprvé ve francouzském Lotrinsku. Hostitelka Alenka nás nechtěla šokovat, je to dokonce oblíbené jídlo jejích dětí, třebaže dospělí si to užijí víc. Prostě normálně vařila večeři. Pořád ještě objevujeme svět, že může fungovat normálně. U nás se už tímhle jídlem blískají Zdeněk Pohlreich i Manu Riddi a Kluci v akci. Každý to dělá jinak, ale to je rozmanitost.

Ossobuco | Itálie dovezená z Francie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tohle je italské jídlo, milánská záležitost. Takže buď budete přidávat rajčata, což je středoitalská záležitost a níž, nebo tam rajčata nebudou, příhodné pro Milán. Zkusíme recept, který je ze severu. Bez rajčat. Důležitější je maso. Telecí kližka s morkovou kostí. Maso můžete smažit jenom na sádle (Riddi tvrdí, že na severu Itálie dlouho nepoužívali olivový olej, tak si vystačili s máslem), můžete dát jen olej (na něm maso dělá Pohlreich) nebo k olivovému oleji přidat kousek másla, aby byli spokojeni všichni...
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
230 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
230 minutes
Ossobuco | Itálie dovezená z Francie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tohle je italské jídlo, milánská záležitost. Takže buď budete přidávat rajčata, což je středoitalská záležitost a níž, nebo tam rajčata nebudou, příhodné pro Milán. Zkusíme recept, který je ze severu. Bez rajčat. Důležitější je maso. Telecí kližka s morkovou kostí. Maso můžete smažit jenom na sádle (Riddi tvrdí, že na severu Itálie dlouho nepoužívali olivový olej, tak si vystačili s máslem), můžete dát jen olej (na něm maso dělá Pohlreich) nebo k olivovému oleji přidat kousek másla, aby byli spokojeni všichni...
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
230 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
230 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Plátky osolíme a opepříme z obou stran.
  2. Obalíme ve hladké mouce.
  3. Rozehřejeme olivový olej s kouskem másla. Opečeme plátky masa z obou stran, nemusí být úplně propečené jako třeba steak. Then set aside.
  4. Nadrobno nakrájenou cibuli dáme do výpeku, do kterého jsme přidali další kousek másla. Restujeme několik minut. Tak nějak dosklovata, nic nepřehánět.
  5. Přilijeme víno. Trochu provaříme.
  6. Vrátíme do pánve maso a přilijeme vývar. Zakryjeme a dusíme hodinu.
  7. Připravíme si gremolatu: smícháme nasekaný česnek, strouhanou citronovou kůru a nasekanou petrželku.
  8. Přidáme gremolatu k masu. Dusíme ještě 30 minutes.
  9. Podáváme s bramborami nebo polentou či rýží. A nebo milánským rizotem.
Tip:

Ossobuco nebo osso buco je specialitou lombardské kuchyně z telecí kližky s kostí, dušené se zeleninou, bílým vínem a vývarem. To je často zdobeno gremolatou a tradičně se podává s risoto alla milanese (jeho žlutou barvu mu dodvává špetka šafránu) nebo polentou, v závislosti na regionální variantě. Morek v díře v kosti, ceněná pochoutka,je určujícím prvkem misky. Dva typy ossobuco jsou moderní verze, která má rajčata a původní verze, která ne. Starší verze, ossobuco in bianco, je ochucena skořicí, bobkovým listem a gremolata. Moderní a populárnější recept zahrnuje rajčata, mrkev, celer a cibuli; gremolata je volitelná. Verzi s rajčaty najdete ve střední a jižní Itálii a také v Americe, kam si tuto pochoutku přivezli Italové. V americké verzi se také objevuje mrkev, řapíkatý celer a skořice či bobkový list.

Turkey steaks with beans | Version 1.0.

It started with the package beans. Then, a turkey breast fillet, which was originally intended to treat vestíka Alberta (klasika: maso, rýže, mrkev), But do not panic, we cook dog food. Just take some of the meat, say, that we will share it with modern vestíkem. He has his bowl, we have plates and dinner. And then the second variant was yet. With cherry tomatoes. taste both.




Turkey steaks with beans |

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!


Tiskni



It's easy dinner, fast, if you strip away an hour, you need to marinate.


Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate

Turkey steaks with beans |

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!


Tiskni



It's easy dinner, fast, if you strip away an hour, you need to marinate.


Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate

Need:

Units:


Servings: osoby

How do you:
  1. Turkey breast cut into slices.
    Nakrájíme krůtí maso

  2. Osolíme, pepper, Add the thyme and pour oil. May be olive or canola. Marinate an hour in the cold.
    Maso naložíme

  3. Clean the beans, red onion, cut into slices and smoked meat into cubes.
    Nakrájíme

  4. Fry in hot oil smoked meat. So 4 until 5 minut stačí. Then set aside.
    Osmažíme

  5. oil, where we put fried smoked turkey.
    Osmahneme krůtí maso

  6. Saute in Zlatava. Asi 8 minutes. aside the.
    Osmahneme krůtí maso

  7. Butcher put on red onion. Orestujeme. So 3 until 4 minuty.
    Osmahneme cibuli

  8. Přidáme zelené fazolky. Slowly restujeme so long, until they are soft to the bite.
    Přidáme fazolky

  9. Returning roasted meat and heat.
    Vrátíme maso

  10. Zjemníme piece of butter.
    Přidáme máslo

  11. Toss, přisolíme yet to taste and pepper.
    Promícháme

  12. Podáváme s vařeným bramborem, Sprinkle toasted smoked.
    Podáváme







Žižkovské buns | Promises are filled, as well as buns

The new oven, I had to order in Germany, because such, I need to sell with us. It is no longer a problem, subscribe to the network, You pay the net and you will find yourself on the network delivery services. I boasted to colleagues, I'll have a new oven and because Paul brought that day cakes, I boasted, I also bring cakes. I've never done it! Goons from the oven they were not able to deliver UPS, how should (three days went from Germany and the five days stuck in Prague and wandered), but delayed ultimately stands in the kitchen. A waiting. So I turned to help. On síti.Aoetit offered me the best sourdough buns, quite a good deal of debate. And then my eye fell on a boy in action, who cooks at Czech Television. Their Czech buns attracted me, in the first sentence mentions, the cakes made for the first time. So we are on the same page. Only in this recipe is quite a mess boys while, says, that if you have a good recipe, succeeds.

Žižkovské buns | Promises are filled, as well as buns
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
I bear to meet the same challenge. To, the buns are here is proof, they managed.
Prep Time
30 minutes
Cook Time
90 minutes
Prep Time
30 minutes
Cook Time
90 minutes
Žižkovské buns | Promises are filled, as well as buns
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
I bear to meet the same challenge. To, the buns are here is proof, they managed.
Prep Time
30 minutes
Cook Time
90 minutes
Prep Time
30 minutes
Cook Time
90 minutes
Need:
The basic recipe
cheese filling
jam filling
Units: Servings:
How do you:
  1. The flour we make a dent, Crumble the yeast into it and pour a little warm milk, add a teaspoon of sugar. Cover with towel and let it come leaven, stačí tak 10 minutes.
    droždí
  2. The vyběhlému sourdough add the rest of the lukewarm milk.
    mléko
  3. Add the melted butter.
    máslo
  4. Add the egg and egg yolk, the rest of the sugar and vanilla sugar.
    vejce
  5. Salt and prepare a smooth dough, that does not stick to the bowl.
  6. sprinkle with flour.
    zaprášíme
  7. Cover with towel and let rise. least an hour. During fermentation and twice promísíme.
    zakryjeme
  8. Vykynuté těst
  9. The dough into a cylinder on floured pastryboard.
  10. Cut transversely into portions.
    Nakrájíme
  11. For each interval create patty. Middle insert filling and dough then connect, to filling the inside.
    Buchty
  12. We'll put on a plate next to each other. Spread each bun also from all sides, so we are sticking together. Potřeme máslem i vršek naskládaných buchet a dáme do trouby předehřáté na 180 °C.
    Placička
  13. In the middle of cooking, baste it with butter. Bake until golden brown.
  14. Carefully rozebítáme from sheet. Sprinkle with powdered sugar.
    Upečeno
  15. And serve.
    Posypeme moučkovým cukrem
cheese filling
  1. Mix cottage cheese with raisins.
    Tvaroh
  2. Adding sugar to taste both.
    Cukr
  3. Add the lemon juice and zest. And just a little rum zastříkneme.
    Zakápneme citronem
jam filling
  1. Jam flavor with rum.
    Rum
  2. Mix cinnamon.
    Skořice
  3. We prepared both fillings.
    Obě náplně

fast neck | caress taste

Rychlá záležitost, která chutná. Prostě, as it is called - timer. Though it does more than one minute. But we know, it can take a minute just unpacking sausage made of paper. Nothing for us here. But if you want to inflame in a larger format, zkuste scrag baked s lečem a mozzarellou. Both tastes great.

fast neck | caress taste
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
fast neck | caress taste
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran. Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně, depends on you.
    Naklepeme krkovičku
  2. Okořeníme steakovou směsí. Z obou stran.
    okořeníme
  3. Rozpálíme na pánvi máslo.
    Máslo
  4. Opečeme krkovičku. just as 2 minuty. Jakmile dáme maso do másla, to se zklidní a nepřepaluje.
    Opečeme
  5. I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení 2 minuty.
    Opečeme z druhé strany
  6. Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky.
    přidáme cibuli
  7. We cover and simmer. Just 10 minutes. Můžeme zastříknout trochou vody, aby se vytvořilo víc šťávy.
    Zaklopíme
  8. Podáváme s vařeným bramborem, ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky.
    Podáváme