Bavarian sausage stuffed peppers,,cs,The second attempt,,cs,as good,,cs,Attached are mashed potatoes,,cs
Peppers, to je pokušení. Tak si ho pojďte se mnou vychutnat. Nebudete litovat.
Chod
Oběd | Večeře
Servings
Prep Time
2
osoby
15
minutes
Servings
Prep Time
2
osoby
15
minutes
Need:
220
g
bavorské klobásy
2
žluté bachraté papriky
100
g
mortadelly
5
cloves
garlic
1
rohlík
1
egg
2
lžičky
provensálského koření
150
ml
kuřecího vývaru
2
žampiony
How do you:
Klobásky a mortadella.
Of Squeeze sausage meat mixture, mortadellu nakrájíme na kousky.
Nakrájíme nadrobno žampiony a přidáme do masové směsi.
Nasekáme česnek a smícháme klobásovou směs se salámem a vejcem. add garlic.
Přidáme rohlík nakrájený na kostičky.
Směs dobře prohněteme.
Přidáme provesálské koření a promícháme.
Papriky zbavíme vršků a vnitřku
.
Naplníme papriky masovou směsí. Place in a baking dish, kam už jsme dali máslo.
Zalijeme vývarem.
Zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté toruby na 200 °C péct asi
30 minutes. Alobal pak sejmeme a ještě chvíli pečeme, tak asi 5 until 8 minutes.
Finished.
This time without attachments, jen obložené plátky okurky.