Sausages with red beans | Easy and fast,cs
Špekáčky s fazolemi
Můžete nasadit místo špekáčků klobásu, měkkou, a ta poslouží úplně stejně. Jeden obří špekáček fakt stačí pro dva, tak se pustíme do toho. I tohle jídlo zvládne jistě každý začátečník, není čeho se bát. I tohle je úkol pro jednu pánev.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
20minutes
Need:
How do you:
  1. Připravíme si všechny ingredience (a nezapomeneme ani na bobkový list, který na fotce chybí).
  2. Rozehřejeme olej a opečeme na kolečka nakrájený špekáček. I guess 4 minuty.
  3. Opečený špekáček dáme stranou, do pánve dáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájenou papriku, restujeme, aby cibulka zesklovatěla a paprika změkla.
  4. Pak přidáme prolisovaný česnek a ještě 1 minutu restujeme.
  5. Vrátíme špekáček do pánve, zalijeme trochou vody, přidáme propláchnuté červené fazole, bobkový list a kajenský pepř. Toss, zakryjeme a necháme asi tak 15 until 20 minut dusit.
  6. Podáváme na rýži. If you find it, že v receptu nepoužívám sůl, klidně postavte slánku na stůl, uvidíte, že nebude potřeba.