Zapékané fazole s klobásou I Tak trochu vzpomínka na Řecko
Zapékané fazole s klobásou
Můžete si smíchat vlastní pánev. Klobásu podle chuti a fazole třeba jenom s rajčatovou omáčkou. Dochucení je také na vaší chuti. Takže svobodně v kuchyni. Hurá! Je to rychlé, snadné, chutné.
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Doba vaření
40minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Rozpálíme olej a opečeme na kolečka nakrájenou klobásu.
  2. Přidáme nasekaný česnek.
  3. Přidáme hned nakrájenou jarní cibulku a vše orestujeme.
  4. Fazole i se šťávou přidáme ke klobáse a promícháme.
  5. Přidáme provensálské koření, mírně osolíme (pozor, klobása už je solená!) a opepříme. Chvilku ještě provaříme a pak dáme do trouby předehřáté na 190-200°C. Pečeme 30 minut.
  6. Podáváme. Můžete si k tomu dát dalamánek, toast nebo nechat tak. Každopádně si pochutnáte.