Chilli con carne | Mill trout
Clearly,
že můžeme volit mezi přichystanou směsí nebo si složit vlastní
.
Volba tentokrát padla na připravenou
.
Tím se i zjednodušuje postup
.
Pikantní je
,
že tuhle mexickou směs připravili ve Švédsku
…
Servings
2
osoby
Servings
2
osoby
Need:
360
g
hovězího mletého masa
1
yellow onion
1
red onion
3
cloves
garlic
3
lžíce
oleje
1
červenou papriku kapii
1
a can
red beans
1
balení
kořenící směsi Santa Maria Chili con carne
50
ml
vody
1
kostku
hovězího bujónu
How do you:
Finely chop the onion,
kapii napříč na proužky
, chop garlic.
Na rozpáleném oleji dáme zesklovatět cibuli
.
Přidáme nasekaný česnek a necháme ovonět
.
Přidáme papriku a chvíli necháme osmahnout
.
Add the minced meat,
které necháme zatáhnout
,
můžeme ho až opéci do hněda
.
Přidáme kořenící směs a promícháme
.
Přidáme nakrájená rajčata.
Přidáme zcezené fazole a promícháme
.
Přilijeme vodu.
Po chvíli ještě přidáme kostku bujónu
. Toss.
Dusíme tak 8 until 10 minutes.
Serve with bread.