Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace
Klobása s fazolemi
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
30minutes
Need:
How do you:
  1. Nakrájíme rajčata, papriky i česnek, ten na plátky.
  2. Na oleji opečeme klobásy. Pár šikmých zářezů v klobáse není na škodu. Pečeme tak asi 6 until 8 minutes. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
  3. Osmahneme rychle na plátky nakrájený česnek.
  4. Přidáme nakrájená rajčata…
  5. … a papriky.
  6. Osolíme, pepper and toss.
  7. Toss.
  8. Snížíme teplotu a zakryjeme. Dusíme asi 10 minutes, dokud se rajčata nerozpadnou.
  9. Vrátíme do pánve klobásy.
  10. Přidáme fazole, které jsme dobře propláchli.
  11. Přidáme bobkové listy. Můžete přidat opravdu jen trochu vody.
  12. Dobře promícháme a dusíme ještě 10 minutes.
  13. Finished.
  14. served. You can still decorate chopped parsley,,cs,fazole r P1060518,,en.