Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Chod
Oběd | Večeře
Servings
Prep Time
2
osoby
10
minutes
Servings
Prep Time
2
osoby
10
minutes
Cook Time
30
minutes
Need:
2
lžíce
olivového oleje
5
cloves
garlic
– zase ten červený
250
g
cherry rajčat
– tedy asi 17
3
hot peppers
2
klobásy
– 220 g, v Tesco jim říkají “Klobásy na vaření”
salt
pepper
1
plechovku
bílých fazolí
1
plechovku
red beans
How do you:
Nakrájíme rajčata, papriky i česnek, ten na plátky.
Na oleji opečeme klobásy. Pár šikmých zářezů v klobáse není na škodu. Pečeme tak asi 6 until 8 minutes. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
Osmahneme rychle na plátky nakrájený česnek.
Přidáme nakrájená rajčata…
… a papriky.
Osolíme, pepper and toss.
Toss.
Snížíme teplotu a zakryjeme. Dusíme asi 10 minutes, dokud se rajčata nerozpadnou.
Vrátíme do pánve klobásy.
Přidáme fazole, které jsme dobře propláchli.
Přidáme bobkové listy. Můžete přidat opravdu jen trochu vody.
Dobře promícháme a dusíme ještě 10 minutes.
Finished.
served. You can still decorate chopped parsley,,cs,fazole r P1060518,,en.