Creamy chicken with leek | Quick good lunch
Krémové kuře s pórkem
A bude to i s přílohou, This time potatoes. And it will be even a speedy affair. Just 10 minut na přípravu a a 20 minut na vaření! Just do not forget the concurrence of preparing chicken and potatoes, otherwise you're stuck in time, and it does not work. Start potatoes, but if you need food properly timed, feel free to get everything ready, dá se dobře ohřát a pak podáváme s právě uvařenými bramborami.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
20minutes
How do you:
  1. Brambory tentokrát nakrájené hranolkovačem několikrát propereme a pak vaříme v osolené s kmínem a zbytky pórku. Vaříme tak 20 minutes, so do not delay waiting for attachments. This is the start.
  2. Chicken thigh fillets, cut into strips. Bacon chop, leek on wheels.
  3. Na 1 a tablespoon of oil and fry the bacon first, tak 2 minute, then add the chicken meat. Stir-fry for about another 3 minuty, tak, It began to flesh here and there zlátnout.
  4. Add the sliced ​​leeks, and simmer over medium heat, to změkl. Give him on it 10 minutes.
  5. Teď maso s pórkem zaprášíme lžící hladké mouky a postupně přidáváme kuřecí vývar. Stir and add, mícháme a přidáme… Jemně dochutíme solí a pepřem.
  6. Přidáme 1 lžíci celozrnné hořčice a 2-3 lžíce zakysané smetany. Toss, Cover and simmer on low heat for about 5 minutes, to thicken the sauce was creamy and.
  7. Maso s omáčkou přelijeme přes uvařené brambory.