Kuřecí řízek v jiném obalu
Jinak obalovaný řízek
Trojobal je klasika, poměrně svižná, pokud si to nezkomplikujete šílenými nápady. A pak už to jde ráz na ráz. Zkuste i tuhle pečenou strouhanku, pochutnáte si.
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Doba vaření
12minut
Potřebujete:
Pečená strouhanka
Jak na to:
  1. Nejdříve si připravíme pečenou strouhanku. Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme v troubě nebo toastovači.
  2. Opečené plátky bagety rozlámeme na menší kousky a rozmixujeme na strouhanku.
  3. Kuřecí prsa jemně naklepeme. Posypeme bílým pepřem a osolíme. Obalíme v mouce.
  4. Pak řízky obalíme v rozšlehaném vejci.
  5. Potom obalíme v pečené strouhance.
  6. Pečeme do zlatohněda z každé strany na rozpáleném oleji, do kterého jsme přidali máslo.
  7. Podáváme s bramborovým salátem.