Pečené uzené ocásky | Tak nějak na přání
Ocásky se salátem
Chce to hlavně výdrž. Čtyři hodiny, jsou čtyři hodiny. Ale za tu dobu udělá černé pivo karamelizační kouzlo. Ale pak už se můžete pustit do skvělé bašty. Jo, nezapomeňte na ten rajčatový salát, hodí se k tomu, stejně jako čerstvý chléb.
Porce Doba přípravy
2osoby 10minut
Porce Doba přípravy
2osoby 10minut
Doba vaření
240minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Ocásky si necháme nasekat nebo je při troše štěstí rozdělíme doma. Šlo to.
  2. Dáme maso do pekáče, přidáme koření.
  3. Cibule nakrájíme na měsíčky a přidáme k masu. Zalijeme pivem. Dáme do trouby předehřáté na 150 až 160 °C a pečeme 4 hodiny. Občas přeléváme vypečenou šťávou s pivem.
  4. V polovině pečení maso obrátíme, případně podlijeme trochou vody. Nenechte ocásky zcela na suchu.
  5. Podáváme třeba s chlebem a rajčatovým salátem.