Španělské kuře | Vše v jednom hrnci
Španělské kuře s cibulí.
Pro maximální chuť a minimální spotřebu nádobí zkuste tento recept do „jednoho hrnce“. Kuřecí stehýnka připravujeme i s kůží. Připomínám, že jde o horní kuřecí stehna, takže pokud chcete větší kus ptáka na talíři, sáhněte po celém stehnu.
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Doba vaření
45minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Troubu si předehřejeme na 200 °C. Všechny ingredience dáme do širší zapékací misky, včetně vývaru a vše promícháme rukama.
  2. Pečeme 45 minut. Po 20 minutách pečení snížíme teplotu na 180 °C, cibuli promícháme a necháme dále péct, aby kuře zezlátlo a cibule byla vláčná.
  3. Podáváme s rýží.