Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Porce Doba přípravy
2osoby 12minut
Porce Doba přípravy
2osoby 12minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Všechny ingredience si připravíme.
  2. Nakrájíme nadrobno cibuli.
  3. Nakrájíme červenou cibuli.
  4. Nakrájíme feferonku.
  5. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  6. Do misky dáme tvaroh.
  7. Přidáme konzervu tuňáka a tuňákového salátu.
  8. Přidáme nakrájené cibule a feferonku.
  9. Vše jemně a dobře promícháme. Osolíme a opepříme.
  10. Přidáme vejce.
  11. Přidáme trochu jogurtu. Pokud chcete pomazánku hustější konzistence, můžete vynechat.
  12. Zakapeme citronem.
  13. Vše jemně promícháme.
  14. Uschováme ve sklemici.
  15. Podáváme na tmavém chlebu.
  16. Nebo toastovém chlebu.