Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací

Patří mezi mé oblíbence, má rychlou přípravu a je úžasně chutná. Pár dní vydrží v lednici než úplně zmizí.

Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Vše si připravíme.
  2. Do mísy dáme tvaroh.
  3. Přidáme zcezené tuňáky ve vlastní šťávě. Když to neuděláte, budete mít řídkou kaši. Také se to dá...
  4. Přidáme všechny saláty. Pokud je v salátu western šťáva, zbavte se jí. Ze stejného důvodu jako výše.
  5. Nakrájíme cibuli a papriky. Cibuli na polovinu a pak na čtvrtinu. Pak příčně krájíme. Papriky rozřízneme na čtvrtiny a pak příčně drobně nakrájíme.
  6. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  7. Nakrájená vejce přidáme do mísy.
  8. Osolíme a opepříme.
  9. Jemně promícháme.
  10. Přidáme papriky a cibuli.
  11. Jemně promícháme.
  12. Naplníme do sklenice.
  13. Podáváme.

Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost

Pomazánky jsou jednoduchou záležitostí. Stačí smíchat pár ingrediencí a je hotovo.

Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Všechny ingredience si připravíme.
  2. Nakrájíme nadrobno cibuli.
  3. Nakrájíme červenou cibuli.
  4. Nakrájíme feferonku.
  5. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  6. Do misky dáme tvaroh.
  7. Přidáme konzervu tuňáka a tuňákového salátu.
  8. Přidáme nakrájené cibule a feferonku.
  9. Vše jemně a dobře promícháme. Osolíme a opepříme.
  10. Přidáme vejce.
  11. Přidáme trochu jogurtu. Pokud chcete pomazánku hustější konzistence, můžete vynechat.
  12. Zakapeme citronem.
  13. Vše jemně promícháme.
  14. Uschováme ve sklemici.
  15. Podáváme na tmavém chlebu.
  16. Nebo toastovém chlebu.

Tuňáková pomazánka | Klasika i exotika

Asi máte podobný recept ve své domácí kuchařce. Ale to přece nebrání tomu vám nabídnout další variaci. Klasikou míním tvarohovou pomazánku, exotikou pak to jenom ošlechtíme.





Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!




Tiskni

Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.


Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!




Tiskni

Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.

Tuňáková pomazánka | Klasika i exotika

Potřebujete:



Jednotky:

Jak na to:
  1. Připravíme si potřebné ingredience.
    Připravíme si

  2. Cibuli nakrájíme nadrobno.
    Cibuli nakrájíme

  3. Tvaroh smícháme s cibulí.
    Tvaroh smícháme s cibulí

  4. Přidáme tuňáka a salát. Je dobré z plechovek slít tekutiny. Pokud budete potřebovat řidší konzistenci, můžete část vmíchat do směsi.
    Přidáme tuňáka

  5. Dobře promícháme.
    Dobře promícháme

  6. Osolíme a opepříme. Ještě dobře promícháme.
    Osolíme a opepříme

  7. Pomazánku si dáme do sklenice a dáme do chladu.
    Pomazánku si dáme do sklenice

  8. Podáváme s chlebem nebo dalamánkem.
    Podáváme s chlebem nebo dalamánkem