Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací

Patří mezi mé oblíbence, má rychlou přípravu a je úžasně chutná. Pár dní vydrží v lednici než úplně zmizí.

Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Potřebujete:
Jednotky: Porce: osob
Jak na to:
  1. Vše si připravíme.
  2. Do mísy dáme tvaroh.
  3. Přidáme zcezené tuňáky ve vlastní šťávě. Když to neuděláte, budete mít řídkou kaši. Také se to dá...
  4. Přidáme všechny saláty. Pokud je v salátu western šťáva, zbavte se jí. Ze stejného důvodu jako výše.
  5. Nakrájíme cibuli a papriky. Cibuli na polovinu a pak na čtvrtinu. Pak příčně krájíme. Papriky rozřízneme na čtvrtiny a pak příčně drobně nakrájíme.
  6. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  7. Nakrájená vejce přidáme do mísy.
  8. Osolíme a opepříme.
  9. Jemně promícháme.
  10. Přidáme papriky a cibuli.
  11. Jemně promícháme.
  12. Naplníme do sklenice.
  13. Podáváme.

Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost

Pomazánky jsou jednoduchou záležitostí. Stačí smíchat pár ingrediencí a je hotovo.

Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Potřebujete:
Jednotky: Porce: osoby
Jak na to:
  1. Všechny ingredience si připravíme.
  2. Nakrájíme nadrobno cibuli.
  3. Nakrájíme červenou cibuli.
  4. Nakrájíme feferonku.
  5. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  6. Do misky dáme tvaroh.
  7. Přidáme konzervu tuňáka a tuňákového salátu.
  8. Přidáme nakrájené cibule a feferonku.
  9. Vše jemně a dobře promícháme. Osolíme a opepříme.
  10. Přidáme vejce.
  11. Přidáme trochu jogurtu. Pokud chcete pomazánku hustější konzistence, můžete vynechat.
  12. Zakapeme citronem.
  13. Vše jemně promícháme.
  14. Uschováme ve sklemici.
  15. Podáváme na tmavém chlebu.
  16. Nebo toastovém chlebu.

Tuňáková pomazánka | Klasika i exotika

Asi máte podobný recept ve své domácí kuchařce. Ale to přece nebrání tomu vám nabídnout další variaci. Klasikou míním tvarohovou pomazánku, exotikou pak to jenom ošlechtíme.




Tuňáková pomazánka | Klasika i exotika

Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!


Tiskni



Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.


Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Tuňáková pomazánka | Klasika i exotika

Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!


Tiskni



Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.


Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut

Potřebujete:



Jednotky:


Porce: osoby

Jak na to:
  1. Připravíme si potřebné ingredience.
    Připravíme si

  2. Cibuli nakrájíme nadrobno.
    Cibuli nakrájíme

  3. Tvaroh smícháme s cibulí.
    Tvaroh smícháme s cibulí

  4. Přidáme tuňáka a salát. Je dobré z plechovek slít tekutiny. Pokud budete potřebovat řidší konzistenci, můžete část vmíchat do směsi.
    Přidáme tuňáka

  5. Dobře promícháme.
    Dobře promícháme

  6. Osolíme a opepříme. Ještě dobře promícháme.
    Osolíme a opepříme

  7. Pomazánku si dáme do sklenice a dáme do chladu.
    Pomazánku si dáme do sklenice

  8. Podáváme s chlebem nebo dalamánkem.
    Podáváme s chlebem nebo dalamánkem