Patří mezi mé oblíbence, má rychlou přípravu a je úžasně chutná. Pár dní vydrží v lednici než úplně zmizí.
Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Porce
Doba přípravy
6 osob
15 minut
Porce
Doba přípravy
6 osob
15 minut
Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Porce
Doba přípravy
6 osob
15 minut
Porce
Doba přípravy
6 osob
15 minut
Potřebujete:
Jednotky: Metrická Americká imperiální
Porce: osob
Jak na to:
Přidáme zcezené tuňáky ve vlastní šťávě. Když to neuděláte, budete mít řídkou kaši. Také se to dá...
Přidáme všechny saláty. Pokud je v salátu western šťáva, zbavte se jí. Ze stejného důvodu jako výše.
Nakrájíme cibuli a papriky. Cibuli na polovinu a pak na čtvrtinu. Pak příčně krájíme. Papriky rozřízneme na čtvrtiny a pak příčně drobně nakrájíme.
Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
Nakrájená vejce přidáme do mísy.
Přidáme papriky a cibuli.
Pomazánky jsou jednoduchou záležitostí. Stačí smíchat pár ingrediencí a je hotovo.
Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Porce
Doba přípravy
2 osoby
12 minut
Porce
Doba přípravy
2 osoby
12 minut
Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Porce
Doba přípravy
2 osoby
12 minut
Porce
Doba přípravy
2 osoby
12 minut
Potřebujete:
Jednotky: Metrická Americká imperiální
Porce: osoby
Jak na to:
Všechny ingredience si připravíme.
Nakrájíme nadrobno cibuli.
Nakrájíme červenou cibuli.
Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
Přidáme konzervu tuňáka a tuňákového salátu.
Přidáme nakrájené cibule a feferonku.
Vše jemně a dobře promícháme. Osolíme a opepříme.
Přidáme trochu jogurtu. Pokud chcete pomazánku hustější konzistence, můžete vynechat.
Podáváme na tmavém chlebu.
Asi máte podobný recept ve své domácí kuchařce. Ale to přece nebrání tomu vám nabídnout další variaci. Klasikou míním tvarohovou pomazánku, exotikou pak to jenom ošlechtíme.
Tuňáková pomazánka | Klasika i exotika
Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.
Porce
Doba přípravy
4 osoby
10 minut
Porce
Doba přípravy
4 osoby
10 minut
Tuňáková pomazánka | Klasika i exotika
Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.
Porce
Doba přípravy
4 osoby
10 minut
Porce
Doba přípravy
4 osoby
10 minut
Potřebujete:
Jednotky: Metrická Americká imperiální
Porce: osoby
Jak na to:
Připravíme si potřebné ingredience.
Cibuli nakrájíme nadrobno.
Tvaroh smícháme s cibulí.
Přidáme tuňáka a salát. Je dobré z plechovek slít tekutiny. Pokud budete potřebovat řidší konzistenci, můžete část vmíchat do směsi.
Osolíme a opepříme. Ještě dobře promícháme.
Pomazánku si dáme do sklenice a dáme do chladu.
Podáváme s chlebem nebo dalamánkem.