Rural sausages with beer,,cs,Such Czech prasárnička,,cs | Taková česká prasárnička
Špekáčky na pivu
Dobrá, je to tak jak se říká trochu prasárnička, nic nehodící se do Hiltonu či tak, ale nevařím pro Hilton. Tak si to můžeme užít. Michelinskou hvězdu nepotřebuji, stejně by nepřistála.
Servings Prep Time
2-4osoby 10minutes
Servings Prep Time
2-4osoby 10minutes
Cook Time
40minutes
How do you:
  1. Špekáčky nařízneme podle vlastní volby. Dělám na nich tentokrát šikmé zářezy, které pak udělám ještě opačným směrem – takže křížem.
  2. Cibule nakrájíme na kolečka a rozložíme do zapékací misky. Přidáme špekáčky.
  3. Zalijeme rajčaty i se šťávou, přidáme rajčatové pyré a pálivou chilli omáčku. Osolíme.
  4. Zalijeme pivem.
  5. Place in a preheated oven and bake at 200 ° C. After 30 minutes, turn the sausages, rajčatům, pokud byla celá, trochu pomůžeme, aby se rozpadla.
  6. Return to oven and bake another 10 minutes.
  7. Podáváme s dalamánkem, chlebem či přílohou podle chuti.
Recipe Notes

Takové špekáčky můžeme využít i jinak. perhaps takhle – s pivem a zelím nebo takhle s fazolemi.