Hovězí ragú | Combination dinner
Zkuste ragú
Základní premisy jsou jasné, tak tedy vzhůru na hovězí ragú.
Servings
2osoby
Servings
2osoby
How do you:
  1. Maso nakrájíme na kostky, salt, opepříme a obalíme v solamylu a na rozpáleném sádle opečeme.
  2. Maso dáme stranou, na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a zalijeme vývarem. Chvíli krátce povaříme a přilijeme sladkou smetanu. Osolíme, opepříme a chvilku ještě povaříme.
  3. The meat back into the sauce, promícháme, zakryjeme a dusíme. Teplotu samozřejmě snížíme, aby omáčka jen jemně probublávala. The meat should be soft. Shut down and add sour cream (aši 2 lžíce).
  4. Podáváme s šunkovým knedlíkem bez šunky a s pažitkou.
Recipe Notes

Ochutnejte ham Loaf without sunky and with pažitkou.