Meat balls | A little different coffee
dobrou chuť
Tak si to nějak upravíme, což asi inspirátorka předpokládala. Trochu mi pomůže Zdeněk Pohlreich se svým burgrem. To dáme dohromady.
Servings Prep Time
4osoby 15minutes
Servings Prep Time
4osoby 15minutes
Cook Time
15minutes
Need:
How do you:
  1. Připravíme si všechno k ruce.
  2. Obě masa smícháme.
  3. add the thyme, salt, worchestr a pepř.
  4. Přidáme ajvar.
  5. Všechno prohněteme. Rukama je to sice trochu divočina, ale proč ne. Pak ruce umyjete a zase je čisto.
  6. Plátkový čedar nakrájíme na kostičky.
  7. Z masa si vytvoříme kuličky.
  8. Do každé kuličky vytvoříme důlek a vsuneme část nakrájeného čedaru.
  9. Kuličky pak uzavřeme, aby bylo okolo sýra maso.
  10. Kuličky potřeme olivovým olejem a necháme chvíli odstát v chladničce.
  11. Smažíme v dobré vrstvě oleje.
  12. Masové kuličky vyjmeme, položíme na papírovou utěrku, aby okapal olej.
  13. Přílohou jsou vařené brambory a salát.