Meat balls | A little different coffee
Tak si to nějak upravíme
,
což asi inspirátorka předpokládala
.
Trochu mi pomůže Zdeněk Pohlreich se svým burgrem
.
To dáme dohromady
.
Servings
Prep Time
4
osoby
15
minutes
Servings
Prep Time
4
osoby
15
minutes
Cook Time
15
minutes
Need:
300
g
hovězího mělněného masa
400
g
hovězího na burger
100
g
plátkového čedaru
1/2
lžičky
thyme
3
lžičky
worchestru
1
spoon
soli
1/2
lžičky
černého pepře
to musíte odhadnout
,
kdyžmáte mlýnek
4
lžičky
ajvaru
pikatního
olej
How do you:
Připravíme si všechno k ruce.
Obě masa smícháme
.
add the thyme, salt,
worchestr a pepř
.
Přidáme ajvar
.
Všechno prohněteme
.
Rukama je to sice trochu divočina
, ale proč ne.
Pak ruce umyjete a zase je čisto
.
Plátkový čedar nakrájíme na kostičky
.
Z masa si vytvoříme kuličky
.
Do každé kuličky vytvoříme důlek a vsuneme část nakrájeného čedaru
.
Kuličky pak uzavřeme
,
aby bylo okolo sýra maso
.
Kuličky potřeme olivovým olejem a necháme chvíli odstát v chladničce
.
Smažíme v dobré vrstvě oleje
.
Masové kuličky vyjmeme
,
položíme na papírovou utěrku
,
aby okapal olej
.
Přílohou jsou vařené brambory a salát
.