Pikantní bůček | Kalorická bomba
Pikantní bůček
Jenom jsem přihlížel. A evidentně je to jednoduchá záležitost. Ale co potřebujete nejvíc, je čas. Čas na rozležení hned na začátku, ale nemusíte to absolvovaat, byť je to leepší, protože se chutě propojí a pak potřebujete čas na vychlazení, hned na konci. To mezi tím je zábava. Ingredience používejte tak po hrstech, podle odhadu a chuti.
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Doba vaření
165 minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Bůček omyjeme a osušíme.
  2. Kůži nařežeme do mřížky.
  3. Vetřeme sůl.
  4. Vetřeme pepř.
  5. Vetřeme kmín a prolisovaný česnek.
  6. Dáme do pekáčku. Necháme tak hodinu v klidu.
  7. Vložíme do předehřáté trouby na 180 až 200 °C, pečeme 45 minut. Pak obrátíme a za častého podlévání pečeme hodinu a půl až dvě hodiny.
  8. Necháme vychladnout.
  9. Nakrájíme na plátky, které poklademe na chleba potřený hořčičí. Podle chutí dosolíme, opepříme a posypeme paprikou. Ozdobíme okurkou, cibulkou a paprikou.