Rychlá česnečka | Metodou CDD
Uzenou papriku jsem měl po ruce, a také zelenou (nebo bílou?) peppers. A vývar z vepřové plece také, a pancetu uzených kostiček, ale také základ – brambory a co tu ještě máme? Paprikovou klobásu a nožičku párku. Brzdil jsem se, když jsem spatřil ještě polovinu pórku z přípravy číny, ale odolal jsem, aby to nedopadlo jako, když vařila kočička s pejskem. Limit do třiceti minut jsem tentokrát bohatě splnil.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
30minutes
How do you:
  1. Základní suroviny.
  2. Brambory nakrájíme a vložíme do ještě chladného vývaru. A přivedeme k varu.
  3. Přidáme kostičky pancety, abychom umocnili sílu vývaru. A také to dobře vypadá na talíři, a hlavně chutná.
  4. Přidáme bobkový list a kuličky pepře.
  5. Nasekáme česnek, opravdu hodně, protože je to přece česnečka.
  6. Nakrájíme klobásu i párek.
  7. Slice peppers.
  8. Přidáme uzenou papriku. Jestli jste to nikdy nedávali do česnečky, děláte trochu chybu.
  9. Simmer, bramborám by to mělo i s dalším vařením stačit.
  10. Do polévky dáme uzeniny.
  11. Add chopped peppers.
  12. Česnek samozřejmě přidáme také.
  13. Vaříme na středním plameni.
  14. Na závěr zvýšíme teplotu a necháme pár minut vařit.
  15. Finished.