Leg of cabbage with potatoes | Alternative 2.0

Tak už tu máme králíka na zelí i to kuře na červeném zelí, and also kuřecí stehna na zelí. Takže přidáme další variantu. 2.0

Leg of cabbage with potatoes | Alternative 2.0
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to vlastně recept, kterému Němci říkají eintopf, tedy v jednom hrnci. Trochu je s tím crcání, protože pořád něco mícháme a dáváme stranou, ale když vše zcelíme, vyjde dobrý oběd nebo dobrá večeře.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Leg of cabbage with potatoes | Alternative 2.0
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to vlastně recept, kterému Němci říkají eintopf, tedy v jednom hrnci. Trochu je s tím crcání, protože pořád něco mícháme a dáváme stranou, ale když vše zcelíme, vyjde dobrý oběd nebo dobrá večeře.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Je to kuřecí čtvrtka, takže ji rozpůlíme, aby bylo pro dva.
  2. Smícháme mouku s paprikou a osolíme.
  3. Kuřecí maso obalíme ve směsi.
  4. Na kostičky nakrájenou slaninu osmahneme nasucho.
  5. Na kolečka nakrájenou cibuli osmahneme ve stejném kastrolu. K vypečenému tuku ze slaniny přidáme trochu oleje.
  6. ready.
  7. Opečeme kuřecí maso ze všech stran. I guess 8 minutes.
  8. Maso dáme stranou a do stejného kastrolu dáme na osminky nakrájené brambory.
  9. Opepříme.
  10. Opečeme krátce brambory. A pak je vyjmeme z kastrolu.
  11. Do stejného kastrolu dáme zelí.
  12. Přidáme pečenou slaninu a cibuli
  13. Zakápneme vínem.
  14. Promícháme a podusíme asi 15 minutes.
  15. Přidáme trochu octa.
  16. Přidáme trochu cukru.
  17. Přilijeme ještě víno a promícháme. Ještě trochu povaříme.
  18. V zelí uděláme hnízdečko, do kterého položíme kousky kuřete.
  19. Zasypeme opečenými bramborami.
  20. Bake in preheated oven for 190 °C, bake 20 minutes.
  21. Zalijeme kuřecím vývarem a ještě pečeme 10 minutes.
  22. served.

Butter potatoes / Great attachment

Brambory jsou oblíbená příloha. A i s ní se dá kouzlit. Prostě je povyšte na lahodnou přílohu.




Butter potatoes / Great attachment

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!


Tiskni



Brambory můžeme nakrájet na plátky nebo osminky, podle to, jak chcete, aby se na talíři vyjímaly.


Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes

Butter potatoes / Great attachment

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!


Tiskni



Brambory můžeme nakrájet na plátky nebo osminky, podle to, jak chcete, aby se na talíři vyjímaly.


Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes

Need:



Units:


Servings: osoby

How do you:
  1. Důkladně brambory omyjeme, vložíme je do hrnce, zalijeme horkou vodou, salt, přidáme kmín, libeček a uvařímete do měkka. Peel.

  2. Do rozpuštěného másla dáme prolisovaný česnek.

  3. Česnek s máslem promícháme.

  4. Přidáme na plátky nakrájené brambory.

  5. Osolíme a přidáme libeček.

  6. Příloha je připravena. Stačí ozdobit nasekanou petrželkou.







Neck with lech / Baked on potatoes

We already miss it. Pork neck on vegetables, baked with lentils, fast and now we have a new one.

Neck with lech / Baked on potatoes
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Clearly, těch možností je samozřejmě víc, jak si poradit s krkovičkou, aby na talíři skončila jako báječná večeře. Tak se teď pusťme do trochu svižnější verze, kde kapie zavane trochu jako uragán pro ty, kteří nejsou příznivci ostřejšího jídla. Ale, když vynecháte kapii, můžete si pochutnat stejně, bez toho závanu svižnějšího větru chuti. I tak je příprava trochu delší, ale přiznejme si, že to stojí za to.
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Neck with lech / Baked on potatoes
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Clearly, těch možností je samozřejmě víc, jak si poradit s krkovičkou, aby na talíři skončila jako báječná večeře. Tak se teď pusťme do trochu svižnější verze, kde kapie zavane trochu jako uragán pro ty, kteří nejsou příznivci ostřejšího jídla. Ale, když vynecháte kapii, můžete si pochutnat stejně, bez toho závanu svižnějšího větru chuti. I tak je příprava trochu delší, ale přiznejme si, že to stojí za to.
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Plátky krkovičky naklepeme, okořeníme směsí na gyros, zakapeme dobře olivovým olejem a necháme marinovat. Můžete přes noc, to je skvělé, ale stačí něco přes hodinku, pokud spěcháte.
  2. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Plátky brambor poklademe do pekáče. Dobře pokapeme olivovým olejem a dáme péct nezakryté tak 10 minut při teplotě 180 °C.
  3. Poklademe na brambory plátky krkovičky a pečeme tak 10 minutes.
  4. Poklademe plátky šunky a ještě přidáme plátky anglické slaniny. Necháme 5 minut zapékat.
  5. Přidáme nakrájenou kapii.
  6. Zalijeme lečem a zakryté pečeme v troubě tak 30 minutes. Odkryjeme a pečeme ještě 20 minutes.
  7. Poklademe plátky sýra a pečeme ještě 10 minutes, aby sýr zezlátl.
  8. served.

Hey cream cream with mushrooms | A test of courage

Hejka jsem měl vyhlédnutého, ale pořád to nějak nešlo. Chtělo to odvahu. I know, zní to směšně, ale některé věci potřebují čas.




Hey cream cream with mushrooms

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!


Tiskni



Ryba na talíři už se u nás zabydlela. Stačí jen nápad. Hejk potřebuje pozornou úpravu. To, co koupíte, jsou válečky ryby, která přišla o hlavu a ocas. Jenže ostatní musíte už udělat sami. Ale pak to stojí za to. Jemná chuť smetany, žampionů a pórku vás dostane spou s jemným masem hejka.


Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Hey cream cream with mushrooms

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!


Tiskni



Ryba na talíři už se u nás zabydlela. Stačí jen nápad. Hejk potřebuje pozornou úpravu. To, co koupíte, jsou válečky ryby, která přišla o hlavu a ocas. Jenže ostatní musíte už udělat sami. Ale pak to stojí za to. Jemná chuť smetany, žampionů a pórku vás dostane spou s jemným masem hejka.


Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Need:



Units:


Servings: osoby

How do you:
  1. Připravíme si rybu. Rozkrojíme ostrým nožem podél na břišní straně.

  2. Prstem oddělíme páteř od masa. Palec nebo ukazováček, to je jedno. Nůžkami odstřihneme zbytky ploutví na okrajích filetů. Zbavte se těch otravných kostí raději hned.

  3. Dáme vařit brambory nakrájené na plátky.

  4. Vyjmeme z ryby páteř.

  5. Česnek utřeme a pak vetřeme do rybích filetů. Salt and pepper. Nechte tak 5 minutes, aby si koření s česnekem s masem trochu pohrálo.

  6. Na másle opečeme filety z obou stran, tak 10 minut nám bude stačit.

  7. Mezitím nakrájíme žampiony na čtvrtiny.

  8. Rybu vyjmeme z kastrolu. Do výpeku přidáme nakrájené žampiony. Osmahneme je.

  9. Žampiony zalijeme smetanou ke šlehání. Toss.

  10. Zakryjeme a dusíme na mírném ohni 10 minutes.

  11. Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka a osmahneme bramborová kolečka na másle. Než skončí příští krok, budou hotové.

  12. K žampionům přidáme nakrájený pórek, promícháme a povaříme tak 5 minutes.

  13. Hejka na žampionech podáváme s opečenými bramborami.

  14. Enjoy your meal.