Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Porce Doba přípravy
6osob 15minut
Porce Doba přípravy
6osob 15minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Vše si připravíme.
  2. Do mísy dáme tvaroh.
  3. Přidáme zcezené tuňáky ve vlastní šťávě. Když to neuděláte, budete mít řídkou kaši. Také se to dá…
  4. Přidáme všechny saláty. Pokud je v salátu western šťáva, zbavte se jí. Ze stejného důvodu jako výše.
  5. Nakrájíme cibuli a papriky. Cibuli na polovinu a pak na čtvrtinu. Pak příčně krájíme. Papriky rozřízneme na čtvrtiny a pak příčně drobně nakrájíme.
  6. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  7. Nakrájená vejce přidáme do mísy.
  8. Osolíme a opepříme.
  9. Jemně promícháme.
  10. Přidáme papriky a cibuli.
  11. Jemně promícháme.
  12. Naplníme do sklenice.
  13. Podáváme.