Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací

Patří mezi mé oblíbence, má rychlou přípravu a je úžasně chutná. Pár dní vydrží v lednici než úplně zmizí.

Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Porce Doba přípravy
6 osob 15 minut
Všechno, tedy skoro všechno je to o smíchání. Jednoduché jako facka.
Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Vše si připravíme.
  2. Do mísy dáme tvaroh.
  3. Přidáme zcezené tuňáky ve vlastní šťávě. Když to neuděláte, budete mít řídkou kaši. Také se to dá...
  4. Přidáme všechny saláty. Pokud je v salátu western šťáva, zbavte se jí. Ze stejného důvodu jako výše.
  5. Nakrájíme cibuli a papriky. Cibuli na polovinu a pak na čtvrtinu. Pak příčně krájíme. Papriky rozřízneme na čtvrtiny a pak příčně drobně nakrájíme.
  6. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  7. Nakrájená vejce přidáme do mísy.
  8. Osolíme a opepříme.
  9. Jemně promícháme.
  10. Přidáme papriky a cibuli.
  11. Jemně promícháme.
  12. Naplníme do sklenice.
  13. Podáváme.

Špagety s tuňákem, hráškem a čerstvou rajčatovou salsou | Skvělé rychlé jídlo

Už jsme tady vyzkoušeli rajčatovou salsu s rybou, tentokrát ji také přidáme k rybě, ale hlavně ke špagetám.





Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!




Tiskni

Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut

Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut

Nezalévejte špagety kečupem, udělejte si rychlou čerstvou rajčatovou salsu. Přijdete na to, že je to skvělá volba.


Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!




Tiskni

Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut

Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut

Nezalévejte špagety kečupem, udělejte si rychlou čerstvou rajčatovou salsu. Přijdete na to, že je to skvělá volba.

Špagety s tuňákem, hráškem a čerstvou rajčatovou salsou | Skvělé rychlé jídlo

Potřebujete:



Jednotky:

Jak na to:
  1. Připravíme si rajčatovou salsu podle receptu rajčatovou salsu z cherry rajčátek, nebo z větších rajčat čerstvou rajčatovou salsu.
    Salsa

  2. Zahřejeme olej a necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
    Cibuli osmahneme

  3. Přidáme nasekaný česnek a chvilku restujeme.

  4. Přidáme tuňáka a hrášek.
    Přídáme rybu a hrášek

  5. Promícháme a vaříme tak asi 3 minuty.
    Zamícháme

  6. Mezitím si uvaříme špagety v osolené vodě. Při scezení si necháme šálek vody ze špaget stranou.

  7. Špagety přidáme do pánve s tuňákem a hráškem, zalijeme trochou vody ze špaget, promícháme a chvilku prohřejeme. V závěru přidáme nasekanou pažitku.
    Špagety přidáme

  8. Pažitka

  9. Podáváme posypané čerstvou rajčatovou salsou a rozdrobeným balkánským sýrem.
    Podáváme