Wine sausage with onions, bell peppers and red beans | First and courageously
Pečená klobáska na zelenině
Tak jsem se do toho pustil s vervou. Bude tam cibule, papriky, fazole, vývar a pivo. Černé.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
90 minutes
How do you:
  1. Slice onion into rings, papriky stejně tak.
  2. Vymažeme pekáček sádlem a naskládáme cibuli s paprikou. Place in a preheated oven at 200 ° C. After 10 minutes pour the broth portion.
  3. Přidáme fazole a podlijem vývarem, necháme v troubě dalších 20 minutes.
  4. Klobásu přetvoříme na šneky, poklademe na základ v pekáčku, opepříme a dáme péct. Bake 35 minutes, aby klobásky získaly barvu.
  5. Dáme si vařit brambory na přílohu. Vaříme v osolené vodě.
  6. Klobáskové šneky otočíme, ale ještě předtím promícháme základ v pekáčku, přilijeme trochu černého piva a necháme péct dalších 20 minutes. Na dalších 5 minut to můžete ohulit, Increase the temperature to 250 ° C.
  7. Vařené brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla, chopped chives and 2 tablespoons grasslands (chtěl jsem philadelhii, ale nějak mi uniklo, že došla). Vše pořádně promícháme.
  8. served.
Recipe Notes

A protože je toho jídla pro víc než dva, samozřejmě zbylo, takže to byl další impuls na nový recept. Snídani se zapečenou klobáskou.