Wine sausage with onions, bell peppers and red beans | First and courageously

For a long time I thought about her, But now came the time to go into that at Sharp. But it was not me, Get everything somehow complicate. I Okouknul few recipes, this sausage is about Czech specialty, Czech so you will not plagiarize. Sorry, friends. We certainly great, but I want something else.

Wine sausage with onions, bell peppers and red beans | First and courageously
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tak jsem se do toho pustil s vervou. Bude tam cibule, papriky, fazole, vývar a pivo. Černé.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Wine sausage with onions, bell peppers and red beans | First and courageously
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tak jsem se do toho pustil s vervou. Bude tam cibule, papriky, fazole, vývar a pivo. Černé.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Slice onion into rings, papriky stejně tak.
    Papriky a cibule
  2. Vymažeme pekáček sádlem a naskládáme cibuli s paprikou. Place in a preheated oven at 200 ° C. After 10 minutes pour the broth portion.
    V pekáčku
  3. S vývarem
  4. Přidáme fazole a podlijem vývarem, necháme v troubě dalších 20 minutes.
    S fazolemi
  5. Klobásu přetvoříme na šneky, poklademe na základ v pekáčku, opepříme a dáme péct. Bake 35 minutes, aby klobásky získaly barvu.
    Šneci
  6. Poklademe
  7. Popepříme
  8. Dáme si vařit brambory na přílohu. Vaříme v osolené vodě.
    Vaříme brambory
  9. Klobáskové šneky otočíme, ale ještě předtím promícháme základ v pekáčku, přilijeme trochu černého piva a necháme péct dalších 20 minutes. Na dalších 5 minut to můžete ohulit, Increase the temperature to 250 ° C.
    Přidáme pivo
  10. Vařené brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla, chopped chives and 2 tablespoons grasslands (chtěl jsem philadelhii, ale nějak mi uniklo, že došla). Vše pořádně promícháme.
  11. served.
    Podáváme
  12. S kaší
Tip:

A protože je toho jídla pro víc než dva, samozřejmě zbylo, takže to byl další impuls na nový recept. Snídani se zapečenou klobáskou.

Jednoduché šťouchané brambory | Nějak se stylu “zpátky ke kořenům”

Štouchané brambory jsou dost známé, vlastně patří k české kuchyni neodmyslitelně. Už tu máme jinak připravené šťouchané, vlastně záleží na to, co k základní surovině přidáte. Staří Čechové prý místo oleje používali sádlo. Někomu chutná v těchto bramborách i pepř. Jak libo.

Jednoduché šťouchané brambory | Nějak se stylu "zpátky ke kořenům"
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tentokrát povoláme řapíkatý celer a cibuli. Víc, krom brambor vlastně už nepotřebujeme. No, ještě trochu soli, oleje a másla.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Jednoduché šťouchané brambory | Nějak se stylu "zpátky ke kořenům"
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tentokrát povoláme řapíkatý celer a cibuli. Víc, krom brambor vlastně už nepotřebujeme. No, ještě trochu soli, oleje a másla.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na drobnější kostky. Dáme je vařit do osolené vody. Přidáme k nim ještě spodní část stonku řapíkatého celeru. Tu horní, zelenější, si necháme na další krok. Vaříme do měkka, about 20 minutes. Až brambory scedíme, necháme si trochu vody z nich stranou na další krok.
    Vaříme brambory
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno a stejně tak i horní zelenou část stonku řapíkatého celeru. Cibuli orestujeme na středním plameni na oleji s máslem a v závěru přidáme i nakrájený celer.
    Osmajneme zeleninu
  3. Brambory rozbijeme mačkadlem, přidáme osmahnutou cibulku s celerem a zakápneme vodou z brambor. Podle chuti ještě dosolíme.
    Rozmělníme brambory
  4. Podáváme s cajunským file a marinovanými cherry rajčátky. perhaps.
    Cajunské file
Tip:

Recept na marinovaná cherry rajčátka i na cajunské file máte samozřejmě tady po ruce.

Kuřecí stehna na zelí s bramborami | Variations on the same theme

Year, chicken with cabbage we were going and it was great. This time I have sought, it will be different, slight variation of food can also make.

Kuřecí stehna na zelí s bramborami | Variations on the same theme
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pálivou papriku zaměníme sladkou, změníme trochu technologii a vlastně i trochu ušetříme čas. Krom toho je to verze pro střední jedlíky. Pokud vaříte pro větší, pak jenom upravíte vstupní suroviny – kuře ve větší podobě. Třeba celá stehna. Jen přizpůsobíme velikost zapékací misky nebo použijeme pekáček.
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Kuřecí stehna na zelí s bramborami | Variations on the same theme
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pálivou papriku zaměníme sladkou, změníme trochu technologii a vlastně i trochu ušetříme čas. Krom toho je to verze pro střední jedlíky. Pokud vaříte pro větší, pak jenom upravíte vstupní suroviny – kuře ve větší podobě. Třeba celá stehna. Jen přizpůsobíme velikost zapékací misky nebo použijeme pekáček.
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings: serving
How do you:
  1. Do zapékací misky rozložíme kysané zelí, jemně osolíme a pokmínujeme. Na zelí položíme horní kuřecí stehna, která trošku osolíme, mírně popepříme a posypeme sladkou paprikou.
  2. Ke kuřeti přidáme na větší kousky nakrájenou anglickou slaninu, tak, aby byla nejblíže masu a přidáme na osminky nakrájené brambory. Poprášíme sladkou paprikou a navrch ještě dáme zelí – už jen lehce, žádnou vrstvu. Podlijeme trochou vody a zakryjeme alobalem.
  3. Dáme do spodní části trouby předehřáté na 200 ° C and bake 20 minutes. Pak alobal sejmeme, přidáme případně trochu vody a necháme péct odkryté ještě 20 minutes.
    Vyndáme z trouby
  4. Při servírování ještě pokapeme nebo mírně polijeme výpekem.
    Kuře na zelí podáváme, přelijeme výpekem
Tip:

Pokud vás láká peprnější varianta, zkuste kuřecí stehna na zelí se zelenou pálivou paprikou.

Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace

Chuť i zvědavost mě tentokrát přitáhly až do Koreje. A tak jsem si Koreu pozval do kuchyně. Narazil jsem na síťové povídání jak chutná Korea, no teď už vím, že překvapivě se všudypřítomná rýže jí vždy lžící, hůlky si pak Korejci berou na vše ostatní takže neustále přehmatávají. A také, že je velmi nezdvořilé podávat misku s rýží s vertikálně zabodnutou lžící. Tak jdeme na to! 좋은 식욕! (čti nejspíš jako joh-eun sig-yog!) Enjoy your meal! A pardon, bude to bez hůlek.

Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Rovnýma nohama jsem do toho skočil a pustil se do jednoho z nejvyhlášenějších a nejtradičnějších jídel – dušeného kuřecího masa se zeleninou. Faktem je, že se k tomuto jídlu (asi ke každému) přidává rýže, pěkně v misce, ale když chutnáte dušené maso se zeleninou a nudlemi, přijde vám, že už vlastně rýži netřeba. Ale to už je na vaší volbě.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Rovnýma nohama jsem do toho skočil a pustil se do jednoho z nejvyhlášenějších a nejtradičnějších jídel – dušeného kuřecího masa se zeleninou. Faktem je, že se k tomuto jídlu (asi ke každému) přidává rýže, pěkně v misce, ale když chutnáte dušené maso se zeleninou a nudlemi, přijde vám, že už vlastně rýži netřeba. Ale to už je na vaší volbě.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Sauce
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Nejdřív si připravíme omáčku. Smícháme všechny ingredience v misce. Skleněné nudle namočíme do teplé vody asi na 20 minutes.
  2. Přivedeme k varu 4 šálky vody a dáme do ní na střední kousky nakrájené kuřecí maso. Jakmile se voda opět začne vařit, necháme 2 minuty a pak odstavíme. Vodu slijeme.
  3. Kuřecí maso dáme do čistého kastrolu, zalijeme omáčkou, zakryjeme a na střední teplotě vaříme (dusíme) 10 minutes.
  4. Brambory i cibuli nakrájíme na středně velké kousky, zelenou papriku, zbavenou semínek, nakrájíme napříč na tenká kolečka. Mrkev nakrájíme na menší kousky. Spolu s chilli papričkami vše přidáme ke kuřeti v omáčce. Zakryjeme a vaříme asi 7 minutes, pak jemně promícháme a ještě vaříme zakryté asi 8 minutes.
  5. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, zelenou část jarní cibulky na kousky. Dáme k masu, přidáme skleněné nudle a vaříme na mírném ohni zakryté asi 5 minutes. Dobře lehce promícháme, aby se vše spojilo s omáčkou.
  6. Podáváme s dušenou rýží, můžeme posypat praženým sezamovým semínkem a dozdobit nasekanou zelenou částí jarní cibulky. Rýži ovšem také můžete vynechat...