Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget
Podáváme sypané sýrem
Jedna moudrost, která platí: díky otvoru uprostřed bucatin Vás čeká výjimečný chuťový požitek. Omáčka se dostane do dutin bugatin totiž již během přípravy. Jsou tak vynikající v lehké kombinaci s jakoukoliv omáčkou.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
20minutes
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
  2. Těstoviny vaříme v osolené vodě podle návodu. Má to být tak 8 minut al dente.
  3. Nakrájíme klobásu, papriky i česnek.
  4. Na pánev dáme olej.
  5. Opečeme klobásu, při restování mírně měchačkou klobásu rozbijeme.
  6. Přidáme nakrájené cibule. Restujeme tak 4 until 5 minutes.
  7. Pak přidáme nakrájené papriky.
  8. Přilijeme trochu vody z těstovin. Chvilku povaříme.
  9. Přidáme nakrájený česnek.
  10. Přilijeme víno a provaříme. Toss.
  11. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou.
  12. Opět přilijeme trochu vody z těstovin. simmer for a while.
  13. Přidáme oregano.
  14. Přidáme nasekanou petrželku. Vše jemně promícháme a vmícháme bugatini.
  15. Podáváme posypané parmazánem a sekanou petrželkou.