Really sharp garlic soup,,sk,In addition to the & nbsp; boar sausage,,cs | In addition, with wild boar sausage,cs
Ostrá česnečka s klobásou
Tohle je fakt dost ostrá česnečka. Chcete-li, uberte česneku. Ale on ten dovážený je spíš takový čajíček. So it's not any pumelice between the eyes and the end,,cs,the amount you specify to your liking,,cs,This soup serves as zaháněč colds and certainly as vyprošťovák,,cs,There would probably have missed sausage,,sk,Hangover that just wants fluid,,cs,But even as a normal dinner is a great thing,,cs,so abstainers,,cs,go in, too,,cs,boar sausages,,cs,dried marjoram,,sk,Prepare all the basic,,cs,spice..,,cs,česnečka a IMG_2442,,en,Potatoes cut into small pieces,,cs,Garlic cut into slices,,cs,česnečka b IMG_2444,,en,Potatoes with garlic and cumin boil,,cs,Potatoes should be soft,,cs. No, množství si určete podle svého gusta. Tahle polévka slouží jako zaháněč nachlazení a jistě i jako vyprošťovák. Tam bych klobásu asi vynechal. Na kocovinu to chce jenom tekutinu, že jo?! Ale i jako normální večeře je to skvělá věc. Takže abstinenti, jděte taky do toho!
Servings Prep Time
2-4osoby 10minutes
Servings Prep Time
2-4osoby 10minutes
Cook Time
40minutes
Need:
How do you:
  1. Připravme si vše základní. Brambory, cibuli, garlic, koření…
  2. Brambory nakrájíme na menší kousky. Česnek nakrájíme na plátky.
  3. Brambory s česnekem a kmínem dáme vařit. Brambory by měly být měkké. The smaller pieces,,cs,it will cook faster,,cs,Slice sausage into slices and onion in half-moons,,cs,česnečka d IMG_2449,,en,Melt the lard,,cs,česnečka e IMG_2450,,en,Fry sausage in lard,,sk,česnečka f IMG_2452,,en,Add the sausage, add the onion and fry,,cs,česnečka g IMG_2456,,en,add potatoes,,cs,česnečka h IMG_2457,,en,Add water to the rest of the potatoes and garlic,,cs,česnečka and IMG_2458,,bs,česnečka and IMG_2462,,bs,česnečka,,hr,IMG_2465,,en,IMG_2464,,en,Raw materials can pass by the butcher Deals,,cs,In package,,cs,rolled pork skins and split trotters,,cs,Otherwise, you deal with it,,cs, tím se uvaří rychleji.
  4. Nakrájíme klobásu na kolečka i cibuli na půlměsíčky.
  5. Rozpustíme sádlo.
  6. Opečeme klobásu na sádle.
  7. Přidáme ke klobáse přidáme cibuli a orestujeme.
  8. Přidáme brambory.
  9. Zalijeme vodou se zbytkem brambor a česnekem. Toss. Simmer.
  10. Přidáme majoránku.
  11. served.
  12. Pochutnáte si.