Cod with beer and mushrooms | Experiment se vyplatí
Podáváme s bramborem
To je záležitost, která mě zajímá. Už tu mám špekáčky na pivu, ale rybu ještě ne. Je na čase to změnit. Pokud se obáváte, that you are serving on a plate drown in beer, nemusíte. Beer with balsamic vinegar somehow befriends and gives the fish a certain bitter taste, ale je to chuť lahodná, skoro nepivní.
Servings Prep Time
2osoby 15minutes
Servings Prep Time
2osoby 15minutes
Cook Time
30minutes
Need:
How do you:
  1. Nachystáme si vše, What we need. Treska na fotce není, But walk it.
  2. Rozpustíme 3 tablespoons butter and add the sliced ​​mushrooms, které osmahneme. Then cover and simmer until tender, tak 5 minutes, občas promícháme.
  3. Add the crushed garlic and simmer for about 30 vteřin, Scents to mushrooms.
  4. Pomalu přilijeme pivo.
  5. Přidáme balzamikový ocet.
  6. Přidáme nakrájenou petrželku, sůl a pepř. Přivedeme k varu.
  7. Vaříme tak asi 3 minuty, aby se omáčka redukovala skoro na polovinu.
  8. Dáme si vařit brambory.
  9. Cod fillets lightly with salt and pepper.
  10. In a pan, melt a tablespoon of butter and place the cod fillets, které lehce opečeme.
  11. Then pour the sauce parts and mushrooms.
  12. Cover and simmer low heat cod and about 8 until 10 minutes.
  13. Omáčku opět zahřejeme na mírném ohni, add to it a tablespoon of butter and whisk, that butter be dissolved.
  14. Cod on a plate pour sauce with mushrooms and sprinkle with chopped parsley. Podáváme s vařeným bramborem.