Rabbit on red wine,,cs,Rabbit casserole with red wine,,fr,Australian greeting back to Europe,,cs (Cocotte de lapin au vin rouge) | Australský pozdrav zpátky do Evropy
Králík na červeném víně
Když si pořídíte australské víno, bude to pro králíka v tomto případě jako domácí prostředí. Australská vína jsou kvalitní a vyhlášená. A najdete je i u nás v obchodech. Tak neváhejte. Upozornění pro zběsilé: všechno dostane nádech barvy vína. Takže pokud se toho děsítě z nějakého důvodu, prefer to treat the rabbit classic or recipe on this page,,cs,o & nbsp; something above,,cs,A & nbsp; if you go to wine,,cs,so choose really good,,cs,due to & nbsp; the other ingredients do not spoil the impression with a cheap boxed wine,,cs,hours of marinating,,cs,rabbit legs,,cs,of red Cabernet wine,,cs,better straight,,cs,Day before,,cs,rabbit on wine and P1060410,,cs,onions superbly,,sk,celery petioles across small slices,,cs,rabbit on wine b P1060411,,cs,Prepare spices,,cs,rabbit on wine c P1060413,,cs,Ingredients needed,,cs,rabbit on wine d P1060414,,cs,We rag the rabbit and & nbsp; pepper,,cs (o něco výše). A pokud jdete do vína, tak volte opravdu to kvalitní, vzhledem k ostatním ingrediencím si přece celý dojem nezničíte laciným krabicovým vínem.
Servings Prep Time
2osoby 15minutes
Servings Prep Time
2osoby 15minutes
Cook Time
60 minutes + 24 hodin marinování
Need:
How do you:
Den předem
  1. Prepare vegetables.
  2. Slice carrots into slices, cibuli nadrobno, celerové řapíky napříč na malé plátky.
  3. Připravíme koření.
  4. Potřebné ingredience.
  5. Králíka osolíme a opepříme.
  6. Zalijeme olivovým olejem.
  7. Přidáme nakrájenou mrkev a celer.
  8. Přidáme cibuli, na plátky nakrájený česnek, clove, Bay leaf, tymián a víno.
  9. Zakryjeme a necháme přes noc v chladu. Můžete použít chladničku nebo venkovní chlad, který mi ledničku tentokrát nahradil. Pokud si ovšem budete tento recept připravovat v době, kdy venku je i v noci teplota nenapodobující chladničku, použijte radši tu.
Den poté
  1. Vaříme na středním ohni asi 10 minutes. Pak vyjmeme maso a dáme stranou.
  2. Přidáme brambory nakrájené na čtvrtka (nebo menší na polovinu), opět zakryjeme a dusíme ještě 20 minutes.
  3. Vyjmeme veškerou zeleninu a dáme stranou. Ale pozor, nevyhazovat.
  4. Nakrájíme žampiony na čtvrtky.
  5. V tekutině bez zeleniny dusíme žampiony asi 10 minutes.
  6. Přidáme máslo a opět povaříme. Tak ještě 5 minutes on medium heat.
  7. Podáváme s bagetkou, můžete dozdobit nasekanou petrželkou.