Očistíme játra, překrájíme na menší kousky, lightly salt and pepper. Nakrájíme červenou cibuli na půlměsíčky, green peppers lengthwise in half and cut across into thin strips.
Boil the rice in slightly salted water with added cloves and bay leaf. (I cook rice in the bag, so the rice will spice, ale dá jí chuť.)
V pánvi wok rozehřejeme olej a osmahneme nasekaný česnek…
…přidáme zázvor, chopped peppers and red onion. Resto about 3 minutes and add the liver. Ochutíme mletými vločkami chilli. Restujeme asi asi 8 minutes (podle síly vařiče), tak aby játra byla opečená.
Přidáme červené fazole. Toss. Zmírníme teplotu.
Smícháme lžičku cukru, lžíci ústřicové omáčky, tablespoon rice vinegar and 100 ml of white wine.
Pour mixture liver with beans. Reduce heat and simmer.
Můžete ještě mírně dosolit, pepper and even add a bit of ground chilli flakes, podle chuti. Vaříme, aby se omáčka mírně redukovala, tak 5 minutes.
Podáváme s rýží, posypané nasekanou jarní cibulkou.