Kuřecí játra uvítají především krátkou a rychlou úpravu. Takže je nebudeme na pánvi trápit. Kuřecí játra jsou levná, dostupná, ale také snadná a rychlá na přípravu. Přínos z nich pociťuje zejména mozek, srdce a střeva. Ale dost zdravovědy, podstatné je totiž to, že jde o chutné jídlo. Už tu máme játra na smetaně. Tak popojedeme.
Need: |
- 500 g chicken liver
- 2 cibule
- 4 cloves garlic
- 2 lžíce oleje mám v oblibě řepkový
- 1 spoon mleté papriky sladké
- špetku kmínu
- salt
- 2 lžíce tomato puree
- 250 ml červeného vína volte raději suché
- Finely chop the onion, česnek na plátky.
- Játra očistíme na větší kousky překrojíme.
- Olej rozpálíme a do pánve dáme játra.
- Zprudka opékáme tak 3 until 8 minutes. Játra by měla na povrchu zezlátnout.
- Přidáme cibuli a česnek, restuje tak 2 minuty.
- mix well.
- Add the paprika, sůl a kmín. Toss.
- Přidáme rajský protlak, aby paprika nezhořkla. Toss.
- Přilijeme víno a promícháme.
- Dobře promícháme a povaříme, aby se část vína odpařila.
- Jakmile začne směs bublat, přikryjeme a necháme dusit 10 minutes. Je jasné, že pro dušení zmírníme teplotu. Mezitím si připravíme rýži. Používám Bena v sáčku.
- Podáváme s rýží.
Játrová zavářka | Knedlíčky, jak mají být
Do polévky je to téměř povinnost. Játrové knedlíčky jsou přece oblíbenou zavářkou do polévek, zejména hovězího, případně drůbežího vývaru. Polévka s játrovými knedlíčky je tradičním slavnostním pokrmem, který má své místo na svatbách, oslavách narozenin a při dalších významných událostech. Bývá v hospodách uváděna v menu jako první a hlavně se objevuje dost často.
Need: |
- 200 g chicken liver
- 200 g strouhanky
- 2 egg
- salt
- majoránku
- pepper
- mace nebo oříšek
- 2 cloves garlic
- Kuřecí játra nameleme nebo nasekáme. A nebo naškrábeme. Helpful in this, jakou konzistenci mají mít.
- add the breadcrumbs.
- Přidáme vejce.
- Přidáme utřený česnek. Osolíme a přidáme všechno koření.
- Toss.
- Někdy je lepší si pomoci rukou, kterou směs prohněteme. Nebo rovnou zapojte obě.
- Pokud je směs více suchá, zakápneme trochou vody. A opět prohněteme mokrýma rukama.
- Let it rest for a while. Můžete vyválet rukama drobné knedlíčky. Nebo použít tvořič kuliček z Tescomy. Pokud někomu opravdu funguje, dejte mi vědět. Třeba dělám něco špatně. Třeba...
- ready. Teď už jen zavařit do polévky...
Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat
I wanted something quick, smooth. I respect přílohy.Tak I went into the chicken liver cream. I found two possible alternatives, One recommends whipping cream, second sour cream. So you can choose. As well as an attachment. Libo-old chleba, baguette or rice. Not a problem.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být. |
Need: |
350 g
chicken liver
1
cibuli
3 cloves
garlic
150 ml
kuřecího vývaru
200 g
whipping cream
pepper
salt
majoránku
2 lžičky
hladké mouky
70 ml
vody
olive oil nebo řepkový
Units:
-
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na rozpáleném oleji. Já volím pomalejší zkaramelizování, pár minut navíc, střední teplota a cibulka je jako víno.
-
Nasekáme česnek (můžete i prolisovat, je-li libo) a přidáme k restované cibulce. Dejte česneku tak půl minuty, ne víc.
-
Přidáme očištěná játra. Větší kusy překrojíme. Resto about 10 minut nebo do té doby než vykazují známky opečení.
-
Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Toss.
-
Podlijeme trochou kuřecícho vývaru.
-
Zakryjeme a dusíme tak 10 minutes. Mezitím si připravíme rýži (je-li ve volbě přílohy).
-
Smícháme mouku s vodou.
-
Játra zalijeme smetanou a promícháme.
-
Add the flour mixed with water. Promícháme a provaříme. Dejte mouce tak 3 minuty.
-
served. Ve finále můžeme dozdobit nasekanou natí jarní cibulky nebo něčím jiným zeleným. Aby si pochutnalo i oko.
Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs | V kuřeti i samotná chutná + pečené kuře
Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs. Když peču kuře, vždycky padne otázka, whether it will be with the stuffing. Je míněna játrová nádivka, kterou dělám, protože všem chutná. Je to jednoduchá věc, tastes.
Need: |
- 300 g chicken liver
- 2 rolls
- 1 egg
- milk
- pepper
- salt
- mace
- provensálské koření
- 2 lžíce strouhanky
- Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
- Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. add milk.
- Přidáme vejce. Osolíme, přidáme asi tak lžičku provensálského koření, špetku muškátového oříšku a opepříme.
- Toss. Pokud je směs řídká, přidáme ještě strouhanku podle potřeby. Let it sit for a while, to make bread crumbs and soak well.
- Nádivkou naplníme kuře, které jsme osolili uvnitř i vně.
- Pokud po plnění kuřete vám něco zbyde, stačí zabalit nádivku do alobalu a přidat k pečení kuřete.
- Kuře pečeme pomalu při 220 °C, podložené kousky másla. Bake 1 a 1/2 until 2 hodiny. In the middle of baking pour water and take off the bacon. Pak ještě při dalším pečení přeléváme kuře občas šťávou.
- Kuře pak podáváme s bramborem. Ale tuhle fotku už tady neuvidíte. Než jsem cvaknul výsledek, it was eaten.