Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami | Asijská ozvěna
Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami a rýží
Tuhle rychlou záležitost zvládne i naprostý začátečník, so no worries. I když vím, že tyhle stránky navštěvují zkušení kuchaři a kuchařky, kteří oátrají stejně jaké já po něčem novém. To nové tedy právě nabízím. Neříkejme tomu jídlo čína, je to asijská ozvěna, hlavně kvůli ingrediencím.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
12minutes
Need:
How do you:
  1. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a dáme do misky.
  2. Zasypeme lžičkou kukuřičného škrobu, přidáme lžičku olivového oleje a promícháme.
  3. Smícháme na omáčku kuřecí vývar, sojovou omáčku, ústřicovou omáčku, rýžový ocet a cukr.
  4. Přidáme 2 teaspoons cornstarch. mix well.
  5. Přilijeme vývar a dobře promícháme.
  6. A můžeme restovat maso. Připravíme si prolisovaný česnek, zázvor, omáčka už čeká.
  7. Rozehřejeme olej ve woku, přidáme prolisovaný česnek a zázvor.
  8. Orestujeme tak 30 seconds, pak hned přidáme kuřecí nudličky. Pokud je oleje málo, přidáme ještě lžíci řepkového oleje. Maso restujeme tak 3 until 5 minutes.
  9. Přidáme nakrájenou jarní cibulku.
  10. Ještě přidáme hned fazolky. Za stálého míchání restujeme tak 2 until 3 minuty.
  11. Toss, restujeme.
  12. Vmícháme připravenou omáčku a mícháme, aby omáčka zhoustla. Vaříme na mírném ohni tak 3 minuty.
  13. served. Můžete přidat ještě rýži. S tou si dozajista už poradíte, that? Když do vody ještě přidáte kuřecí vývar, dostane rýže další chuť.