Turkey steaks with beans | Version 1.0.

It started with the package beans. Then, a turkey breast fillet, which was originally intended to treat vestíka Alberta (klasika: maso, rýže, mrkev), But do not panic, we cook dog food. Just take some of the meat, say, that we will share it with modern vestíkem. He has his bowl, we have plates and dinner. And then the second variant was yet. With cherry tomatoes. taste both.

Turkey steaks with beans |
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's easy dinner, fast, if you strip away an hour, you need to marinate.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate
Turkey steaks with beans |
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's easy dinner, fast, if you strip away an hour, you need to marinate.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minutes to marinate
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Turkey breast cut into slices.
    Nakrájíme krůtí maso
  2. Osolíme, pepper, Add the thyme and pour oil. May be olive or canola. Marinate an hour in the cold.
    Maso naložíme
  3. Clean the beans, red onion, cut into slices and smoked meat into cubes.
    Nakrájíme
  4. Fry in hot oil smoked meat. So 4 until 5 minut stačí. Then set aside.
    Osmažíme
  5. oil, where we put fried smoked turkey.
    Osmahneme krůtí maso
  6. Saute in Zlatava. Asi 8 minutes. aside the.
    Osmahneme krůtí maso
  7. Butcher put on red onion. Orestujeme. So 3 until 4 minuty.
    Osmahneme cibuli
  8. Přidáme zelené fazolky. Slowly restujeme so long, until they are soft to the bite.
    Přidáme fazolky
  9. Returning roasted meat and heat.
    Vrátíme maso
  10. Zjemníme piece of butter.
    Přidáme máslo
  11. Toss, přisolíme yet to taste and pepper.
    Promícháme
  12. Podáváme s vařeným bramborem, Sprinkle toasted smoked.
    Podáváme

Fazolky na kyselo s vejcem | Tentokrát bez masa

It was a coincidence,,cs,that I found the beans,,cs,A & nbsp; I said to myself,,cs,that they will be useful,,cs,They fit in the evening,,cs,If you suspect me of & nbsp;,,cs,that I am a carnivore,,cs,I will not deny it,,cs,But try something a little vegetarian,,cs,Vegetarians in this recipe will probably mind something,,cs,but that's their thing,,cs,to avoid litigation,,cs,I do not claim this recipe as a vegetarian,,cs,I'm just saying,,cs,that we are going without meat this time,,cs,I & nbsp; it should try,,cs,that such recipes are a lot,,cs,More taste temptations,,cs,nothing from & nbsp; that I do not import,,cs,this is what a beginner can do,,cs,A & nbsp; can enjoy it,,cs,It's food,,cs,which you may not order in the restaurant,,cs, že jsem natrefil na fazolky. And I thought,, že se budou hodit. Hodily se hned večer. If you suspect me of it, že jsem masožravec, nebudu to vyvracet. Ale co zkusit něco tak trochu vegetariánského? Vegetariánům na tom receptu asi bude něco vadit, ale to je jejich věc. moreover, to avoid lawsuits, tenhle recept neprohlašuji za vegetariánský. Jenom tvrdím, že jedeme tentokrát bez masa. I should try it. I think, že takových receptů je spousta. Víc pokušitelů chutí, none of which do I read.

Fazolky na kyselo s vejcem | Tentokrát bez masa
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
easy dinner, tohle zvládne i začátečník. A může si pochutnat. Je to jídlo, které si asi neobjednáte v restauraci. But probably because of that,,cs,that they will not offer you this,,cs,Their thing,,cs,They brought us into the kitchen,,cs,So let's get it,,cs,The intention was originally,,cs,so that the egg is such,,cs,when you cut them,,cs,yolk leaks out,,cs,That did not work out a bit,,cs,It's half way,,cs,But i & nbsp; so good,,cs,Maybe just less spectacular,,cs,But what,,pl,next time,,cs,We'll boil water and put eggs in it,,cs,fazolky a P1060712,,en,We cook eggs,,cs,then we immediately put it in cold water,,cs,very cold,,cs,i & nbsp; with & nbsp; ice,,cs,minute cooling,,cs,For the effect of flowing yolk, just cook it,,cs,fazolky a2 P1060714,,en,Add bean pods to the boiled boiling water,,cs, že vám tohle nenabídnou. Jejich věc. Zahnali nás do kuchyně. Tak pojďme na to. Záměrem původně bylo, aby vejce byla taková, že když je rozříznete, žloutek vyteče. To se trochu nepovedlo. Je to tak na půl cesty. Ale i tak dobré. Možná jen méně efektní. Ale co, příště se to podaří.
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazolky na kyselo s vejcem | Tentokrát bez masa
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
easy dinner, tohle zvládne i začátečník. A může si pochutnat. Je to jídlo, které si asi neobjednáte v restauraci. But probably because of that,,cs,that they will not offer you this,,cs,Their thing,,cs,They brought us into the kitchen,,cs,So let's get it,,cs,The intention was originally,,cs,so that the egg is such,,cs,when you cut them,,cs,yolk leaks out,,cs,That did not work out a bit,,cs,It's half way,,cs,But i & nbsp; so good,,cs,Maybe just less spectacular,,cs,But what,,pl,next time,,cs,We'll boil water and put eggs in it,,cs,fazolky a P1060712,,en,We cook eggs,,cs,then we immediately put it in cold water,,cs,very cold,,cs,i & nbsp; with & nbsp; ice,,cs,minute cooling,,cs,For the effect of flowing yolk, just cook it,,cs,fazolky a2 P1060714,,en,Add bean pods to the boiled boiling water,,cs, že vám tohle nenabídnou. Jejich věc. Zahnali nás do kuchyně. Tak pojďme na to. Záměrem původně bylo, aby vejce byla taková, že když je rozříznete, žloutek vyteče. To se trochu nepovedlo. Je to tak na půl cesty. Ale i tak dobré. Možná jen méně efektní. Ale co, příště se to podaří.
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Přivedeme k varu vodu a do ní vložíme vejce.
    Vejce
  2. Vejce vaříme 4 until 5 minutes, pak hned dáme do studené vody (hodně studené, třeba i s ledem) a necháme minimálně 10 minut chladit. Pro efekt tekoucího žloutku vařte spíše jen 4 minuty.
    Vaříme vejece
  3. Do osolené vařící vody dáme fazolové lusky, které předtím zbavíme špiček i konců se stopkou.
    Lusky
  4. Vaříme do měkka. I guess 20 until 25 minutes.
    Vaříme
  5. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Teplotu zmírníme a restujeme zvolna asi 10 minutes.
    Osmahneme cibulku
  6. Přidáme mouku.
    Přidáme mouku
  7. Vytvoříme jíšku.
    Vytvoříme jíšku
  8. Jíšku rozředíme vodou z vařených fazolek. So 4 until 5 naběraček.
    Zalijeme
  9. Simmer, tak 5 minutes.
    Provaříme
  10. Přidáme cukr.
    Přidáme cukr
  11. Přidáme ocet.
    Přidáme ocet
  12. Přidáme vařené fazolky.
    Přidáme fazolky
  13. Toss.
    Promícháme
  14. Salt and pepper. Promícháme a na vypnutém vařiči necháme ještě chvíli dojít.
    Osolíme a opepříme
  15. Podáváme s vejcem.
    Podáváme s vejcem

Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami | Asijská ozvěna

Opakování – matka moudrosti. So wisely repeat chicken strips and preparing them wisely we transform, give us food still tasted and nezevšednělo.

Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami | Asijská ozvěna
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tuhle rychlou záležitost zvládne i naprostý začátečník, so no worries. I když vím, že tyhle stránky navštěvují zkušení kuchaři a kuchařky, kteří oátrají stejně jaké já po něčem novém. To nové tedy právě nabízím. Neříkejme tomu jídlo čína, je to asijská ozvěna, hlavně kvůli ingrediencím.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami | Asijská ozvěna
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tuhle rychlou záležitost zvládne i naprostý začátečník, so no worries. I když vím, že tyhle stránky navštěvují zkušení kuchaři a kuchařky, kteří oátrají stejně jaké já po něčem novém. To nové tedy právě nabízím. Neříkejme tomu jídlo čína, je to asijská ozvěna, hlavně kvůli ingrediencím.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a dáme do misky.
    Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky
  2. Zasypeme lžičkou kukuřičného škrobu, přidáme lžičku olivového oleje a promícháme.
    Zasypeme škrobem
  3. Pokropíme olejem
  4. Smícháme na omáčku kuřecí vývar, sojovou omáčku, ústřicovou omáčku, rýžový ocet a cukr.
    Smícháme omáčky
  5. Přidáme 2 teaspoons cornstarch. mix well.
    Přidáme škrob
  6. Přilijeme vývar a dobře promícháme.
    Přidáme vývar
  7. A můžeme restovat maso. Připravíme si prolisovaný česnek, zázvor, omáčka už čeká.
    Před restováním
  8. Rozehřejeme olej ve woku, přidáme prolisovaný česnek a zázvor.
    Orestujeme česnek a zázvor
  9. Orestujeme tak 30 seconds, pak hned přidáme kuřecí nudličky. Pokud je oleje málo, přidáme ještě lžíci řepkového oleje. Maso restujeme tak 3 until 5 minutes.
    Přidáme maso
  10. Přidáme nakrájenou jarní cibulku.
    Přidáme cibulku
  11. Ještě přidáme hned fazolky. Za stálého míchání restujeme tak 2 until 3 minuty.
    Přidáme fazolky
  12. Toss, restujeme.
    Promícháme, restujeme
  13. Vmícháme připravenou omáčku a mícháme, aby omáčka zhoustla. Vaříme na mírném ohni tak 3 minuty.
    Přilijeme omáčku
  14. served. Můžete přidat ještě rýži. S tou si dozajista už poradíte, that? Když do vody ještě přidáte kuřecí vývar, dostane rýže další chuť.
    Příprava rýže
  15. Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami