Měkkoučké vepřové nudličky | Večeře jako sen
Podáváme
Je to vlastně metoda dlouhého vaření, kdy nemáme plotnu rozpálenou na plné pecky, ale mírným plamenem si pohráváme s masem, které se musí rozplývat na jazyku. Dejte tomu čas, odměnou bude měkkoučká večeře.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
55minutes
Need:
How do you:
  1. Maso nakrájíme na nudličky, salt, opepříme a posypeme mokou.
  2. V mouce obalíme vepřové nudličky.
  3. Fry in oil.
  4. add the broth. Osolíme a přidáme trochu pepře.
  5. Zakryjeme a dusíme aspoň 40 minutes.
  6. Zalijeme vínem a povaříme. So 5 minutes. aside the.
  7. Nakrájíme pórek na kolečka. Připravíme si mrkev. Ta z konzervy nepotřebuje tolik času, jako kdyby byla syrová. Pokud sáhnete právě po syrové mrkvi, dejte jí trochu času, aby změkla.
  8. V jiné pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme pórek.
  9. Přidáme mrkev.
  10. Stir and fry so 4 minuty na mírném ohni, dokud zelenina není měkká.
  11. Zeleninu přidáme k vepřovým nudličkám a provaříme tak 4 minuty.
  12. Podáváme s bramborami. Lehce nad talířem otočíme mlýnkem s pepřem.