Mexické kuřecí penne | Trikolora viva
Mexické penne
Je to skvělý oběd nebo skvělá večeře. Rychlá a snadná, co víc asi můžeme chtít. Nakrájíme a mícháme a mícháme. Každopádně doporučuji.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
25minutes
How do you:
  1. Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Orestujeme na oleji.
  2. Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky.
  3. Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, salt. Promícháme a restujeme.
  4. Přidáme 250 ml chicken broth and 200 g of cream. Simmer.
  5. Přidáme penne uvařené al dente.
  6. Posypeme strouhaným čedarem. Toss.
  7. Podáváme posypané strouhaným čedarem a nasekanou petrželkou.
Recipe Notes

I k tomuto receptu patří video: