Prsty z mletého masa | Tak trochu Keftedes
Prsty z mletého masa
K mixu vepřového a hovězího ještě přidáme měkký salám. Jinak už je to opravdu klasika, to zvládnete i se zavřenýma očima. No, já je radši mám otevřené, nůž je ostrý a já nechci přijít k úrazu. Aby pak šlo o moje prsty a ne ty jenom tak jako. Dobrá, otevřete oči a jdeme na to.
Servings Prep Time
2osoby 15minutes
Servings Prep Time
2osoby 15minutes
Cook Time
30minutes
Need:
How do you:
  1. Housku nakrájíme na malé kostičky. Zakápneme mlékem a necháme housku nasát mlékem.
  2. Nakrájíme cibuli najemno. Nasekáme česnek.
  3. Do mletého masa přidáme kořenící směs.
  4. Přidáme vejce a cibuli s česnekem.
  5. Toss, nejlépe rukou dobře prohněteme.
  6. Vmícháme nakrájený (finely,,sk,soft salami,,cs,prsty f P1060298,,en,create fingers,,cs,which gradually roll in & nbsp; flour,,cs,prsty g P1060300,,en,Fry & nbsp; sufficiently thick layer of oil,,cs,Rather than on medium heat,,cs,to the & nbsp; fingers should briquettes,,cs,prsty h P1060301,,en,Depending on the size of fingers and fry,,cs,fingers and P1060304,,cs,Postponing fingers on a paper towel,,cs,that excess fat drips,,cs,prsty j P1060305,,en,Serve with & nbsp; favorite dip and & nbsp; fries,,cs,P1060313,,en,P1060320,,en) měkký salám.
  7. Vytvoříme prsty, které postupně obalujeme v hladké mouce.
  8. Smažíme v dostatečně silné vrstvě oleje. Spíše na středním ohni než, abychom z prstů měli brikety.
  9. Podle velikosti prstů smažíme tak 10 minutes each side.
  10. Prsty odkládáme na papírovou utěrku, aby přebytečný tuk odkapal.
  11. Podáváme s oblíbeným dipem a hranolky.