Vstupujeme do téže řeky a stejně je to jiné. Karbanátky tu máme takové tradiční a pak ještě v červené omáčce nebo také se sýrem. Tak přidáme další, třebaže výčet nebyl celý…
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
10 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 red onion
- 3 cloves garlic
- 400 g mletého masa > mix vepřového a hovězího
- 100 ml mléka
- 2 plátky toastového chleba
- 1 egg
- salt
- pepper
- 2 lžičky majoránky
- 3 lžičky dijonské hořčice
- strouhanku > na obalení
- 2 lžíce hladké mouky
- Toastový chléb nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme nasáknout.
- Cibuli nakrájíme najemno. Česnek nasekáme. Do mísy dáme maso, přidáme sůl a pepř.
- Přidáme vejce.
- Přidáme cibuli a česnek.
- Přidáme mouku...
- ... a toastový chléb, který jsme vyždímali. Toss.
- Přidáme majoránku. A zase promícháme.
- add mustard. A vše prohněteme. Nejlépe rukou.
- Dobře promícháme do kompaktní hmoty.
- Z masové hmoty vytvoříme placičky, které obalíme ve strouhance.
- Smažíme na rozpáleném oleji.
- Z obou stran, It is clear.
- Karbanátky přesuneme na ubrousky a necháme okapat.
- Serve with mashed potatoes.
Prsty z mletého masa | Tak trochu Keftedes
Keftedes meatballs of lamb. Popular in Greece. Ale protože maso je maso, We use a mix of beef and pork. Je nám to bližší, mutton is in these parts too neholduje. So just such an inspiration and memory of a pleasant holiday in a nice country with nice people. Likewise, we make minced meat balls and balls, Minced meat roll and eventually chopped. Takže jsem neobjevil Ameriku, just I try and make myself flavors.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 400 g mletého masa mix vepřového a hovězího
- 1 žemli
- 1 cibuli
- 4 cloves garlic
- 1 egg
- 3 lžíce hladké mouky
- 3 lžíce mléka
- 2 lžičky kořenící směsi na mletá masa
- vegetable oil
- 100 g měkkého salámu - Junior
- Housku nakrájíme na malé kostičky. Zakápneme mlékem a necháme housku nasát mlékem.
- Nakrájíme cibuli najemno. Nasekáme česnek.
- Do mletého masa přidáme kořenící směs.
- Přidáme vejce a cibuli s česnekem.
- Toss, nejlépe rukou dobře prohněteme.
- Vmícháme nakrájený (finely,,sk,soft salami,,cs,prsty f P1060298,,en,create fingers,,cs,which gradually roll in & nbsp; flour,,cs,prsty g P1060300,,en,Fry & nbsp; sufficiently thick layer of oil,,cs,Rather than on medium heat,,cs,to the & nbsp; fingers should briquettes,,cs,prsty h P1060301,,en,Depending on the size of fingers and fry,,cs,fingers and P1060304,,cs,Postponing fingers on a paper towel,,cs,that excess fat drips,,cs,prsty j P1060305,,en,Serve with & nbsp; favorite dip and & nbsp; fries,,cs,P1060313,,en,P1060320,,en) měkký salám.
- Vytvoříme prsty, které postupně obalujeme v hladké mouce.
- Smažíme v dostatečně silné vrstvě oleje. Spíše na středním ohni než, abychom z prstů měli brikety.
- Podle velikosti prstů smažíme tak 10 minutes each side.
- Prsty odkládáme na papírovou utěrku, aby přebytečný tuk odkapal.
- Podáváme s oblíbeným dipem a hranolky.
Karbanátky v červené omáčce s cizrnou | Se šťouchanými bramborami
Tak tohle jídlo bude takové trošku jako na hlavu. Ale nekruťte hlavou, try it. Karbanátky s bramborovou kaší, to tak asi bude klasika, dumal jsem už nad bramborami v kastrolu. A také jsem si nebyl moc jistý, zda to k sobě sedne podle představy. Tak jsem si to nakonec rozmyslel už za běhu a místo kaše budou šťouchané brambory. A k tomu mix sekaných rajčat s cizrnou. Oboje mám pořád po ruce, kdyby udeřil nápad nebo byla nutná rychlá improvizace.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 400 g mletého masa - Mix of pork and beef
- 1 egg
- 1/2 lžičky mletého černého pepře
- salt
- 60 g grated cheese
- 1/2 lžíce olivového oleje
- vegetable oil - Baking burgers rape
- 1/2 white onions
- 4 lžíce krájených rajčat
- 4 lžíce cizrny
- 2 lžíce olivového oleje
- 100-150 ml kuřecího vývaru
- 1 spoon bazalky
- 300 g potato
- salt
- handful hladkolisté petržele
- kousek butter
- Chop the onion and fry in olive oil. add tomatoes, chickpeas and simmer for a while. add the broth. cook and 5 minutes on medium heat. Add a teaspoon basil, zakryjeme a dusíme ještě 5 minutes.
- We'll have to cook nadrobnější diced potatoes in salted water.
- Meanwhile, mix the minced meat with egg, pepper and salt.
- Create patties using a large spoon, which then shape the still wet hands, which then fry in oil on medium-high flame, tak 4 until 5 minutes each side.
- Get rid of the oil in a skillet, rub it lightly necessary kitchen roll. Sprinkle with olive oil, Warm and put burgers back into the pan. For each pancake put a good pinch of grated cheese, Pour each spoonful of sauce and cover with. Leave it to rest 3 minuty, make the cheese melted. Then add the remaining sauce, the meatballs, Cover and slow fire 3 minutes, then heat through.
- It is thus time to prepare annexes - mashed potatoes. potatoes, pour off, smash mačkadlem and polokaši, Stir in butter and chopped parsley. Possibly even slightly season with salt.
- Serve meatballs with mashed potatoes.
Stuffed peppers with tomato sauce | A classic with innovation | Potato instead of rice
Maybe it will look, I dig into the open door, Yet everyone knows this. Bah! Even I remember well the school version, which gave food for long stigma almost unpalatability. But I will not weep and tear her hair, jangle memorial old scars, it is time to rehab.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 20 minutes |
Cook Time |
45 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 spoon butter
- 1/2 cibule nakrájené nadrobno
- 15 g cukru
- 1 Bay leaf
- 3-4 kuličky allspice
- 1 plechovku krájených rajčat
- 100 ml cream
- 250 ml zeleninového vývaru
- 1 spoon citronové šťávy
- salt
- pepper
- Mix the minced meat with egg, finely chopped onion and chopped garlic. add pepper, marjoram and salt to taste. Grate the potato mixture into. Prepare a compact mass.
- Peppers tops cut off the stem and put them aside, testicles and seeds from inside the peppers, remove. Then fill with meat mixture pepper, odkrojenými conclude that the tops of peppers - like lid.
- Troubu předehřejeme na 180 °C. Delete pan with butter, Put the peppers in it and they still put slices of butter. Bake 40-45 minutes. During cooking, you can pour a few tablespoons of hot water.
- Sauté onions in butter, add sugar and let it caramelize slightly. Mix a can of sliced tomatoes and juice. Add the bay leaf and allspice, Add the vegetable broth and simmer for about milder 15 until 20 minutes.
- Meanwhile, boil rice. One part rice, One and a half parts of water. Once the rice boils, pull the temperature and cover. Simmer for about 12 until 15 minutes, by rice.
- Add salt to the sauce, pepper and a teaspoon of lemon juice. pour cream (possibly mixed with a teaspoon of plain flour, if we have the sauce is too thin). Stir and simmer a minute. We still flavored sugar, podle chuti. Of sauces Remove bay leaf (and spices) and tyčovým mixer prošleháme.
- Peppers served with rice, topped with tomato sauce.