Quick spaghetti with tomato and mozzarella | Rescue at the last minute
Rychlé špagety
Někdo tomu říká carbonara, ale tohle carbonara není, je to improvizace. Nápad se rodil během pochodu supermarketem. Dám dohromady, co se dá dát dohromady.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
20minutes
How do you:
  1. Anglickou slaninu nakrájíme na kousky a opečeme na suché pánvi.
  2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a osmahneme.
  3. Dáme vařit špagety v osolené vodě. Do al dente potřebují tak 7 minutes.
  4. Přimícháme na drobnější kousky nakrájený salám, nasekaný česnek a na kroužky nakrájený pórek. Promícháme a přidáme nasekaná rajčata (jo jsou z konzervy). Dusíme tak 10 minut na střední teplotě.
  5. Přidáme tak jednu naběračku vody z vařených špaget. Promícháme a dusíme ještě tak 10 minutes. Salt and pepper, přidáme špetku provenálského koření. Toss.
  6. Vmícháme špagety a můžeme podávat.
  7. Před podáváním posypeme strouhanou mozzarellou.