Negroni, variovaná varianta

Mírně upravený recept, který si můžete zase mírně upravit, takže spokojenost bude na obou stranách.

negroni plus

Negroni vám doporučí výrobce Campari, ohledně ginu už je volba na vás, tohle Italové neřeší, je to milé pití podle hesla „hořké je dobré“, ale když ke klasickému receptu přidáte ještě tonik (a ne ledajaký, jeden, co považuji za vůbec nejlepší)  hořkosti ještě přidáte, tonik je tonik, ovšem  mírně upravíte obsah alkoholu, takže dva drinky jsou naprostá pohoda jako jeden bez toniku. Milovníci ostřejšího pití mohou tonik škrtnout, ale  o něco se připraví.

.
Potřebujete:
1 díl Campari
1 díl Cinzana Rosso
1 díl ginu, já preferuji Beafeater
1 díl indiánského toniku, já preferuji Schweppes
led
plátek pomeranče

Jdeme na to:
Můžete od oka, ale do sklenice, kam jste dali led,  se to přece jenom odhaduje trochu obtížně.  Pokud tedy nejste mistr světa amoleta, zkušený barman a tak. Takže panáka za panákem nasázíte do sklenice s ledem, zalijete tonikem, a je to.
Hotovo!
Užívejte si!

negroni plus2PLÁTEK POMERANČE není jenom na ozdobu, uvidíte až ochutnáte.

pro negroni kopie

SILNÁ ČTYŘKA pro Negroni light: Campari, Cinzano Rosso, Beafeater a Sweppes Indian Tonic. Schweppes dodá nápoji bublinky, protože to jako jediný tonik umí.
Jinak si hořkosti dost užijete. Campari i Cinzano a vlastně i  tonik, což vám dojde v momentě, kdy není bez bublin. A k těm čtyřem kámošům ještě patří led a samo, že plátek pomeranče.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..