Ostrý dip k masíčku, se šalotkou a chilli papričkami

 

Grilované maso je dobrá věc. Ale přece jenom tomu ještě něco chybí. Ovšem, dip. A k tomu divoký dip, večírek začíná.

Skvělé k masu.
Skvělé k masu.

.

Potřebujete:

šalotku

salátovou okurku

2 chilli papričky

zakysanou smetanu

sůl

pepř

 

Jak na to:

Nakrájíme šalotku, celkem najemno nebo jenom na kolečka, okurku nakrájíme na kostičky, chilli papričky zbavíme semínek a pokrájíme nadrobno. Vše promícháme, můžete přidat sůl i pepř. Podle chuti.

Hotovo.

Dobrou chuť.

Dip je skvělý ke grilovanému masu, zkuste třeba grilované vepřové v kořeněné medové marinádě.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..