Salát s roládou

Salát z kysaného zelí | Na vlnách vitaminů

Budějovický rozhlas poslal do svět recept na zelný salát, ovšem ne ledasjaký, ale salát z kysaného zelí. Tak si to vyzkoušíme. Na netu se dokonce vyskytuje i ve verzi jako vyproštovák. No, ten netřeba. O původu bude asi vědět víc rodina Bednářova z české Paříže, jejíž recept rezonoval éterem. Je prý vynikající k pečenému masu nebo bramboráku, doporučují vyzkoušet místo vařeného zelí ke klasickému vepřo knedlo zelo. Tak jsem ho přiložil k masové roládě.

Salát z kysaného zelí | Na vlnách vitaminů
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Takže je to jednoduché jako facka. Dá se do salátu vmíchat med, cukr, ale podle jiných také jogurt, pomeranč, červenou řepu... Nemám ale vyzkoušeno.
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Salát z kysaného zelí | Na vlnách vitaminů
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Takže je to jednoduché jako facka. Dá se do salátu vmíchat med, cukr, ale podle jiných také jogurt, pomeranč, červenou řepu... Nemám ale vyzkoušeno.
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Potřebujete:
Jednotky: Porce: osoby
Jak na to:
  1. Připravíme si.
    Ingredience
  2. Nakrájíme vše nadrobno.
    Nakrájíme
  3. Smícháme.
    Promícháme
  4. Zalijeme trochou oleje.
    Přidáme olej
  5. Dobře promícháme.
    Promícháme
  6. Přidáme petrželku.
    Přidáme petržel

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.