Ani nevím, jak vypadá skotská snídaně, ale pro ten název bylo velice lákavé si pohrat se slovy a ingrediencemi. To proto, že při přípravě skotského vejce jsem to s vařením vajíček s úžasně vláčným žloutkem přehnal. Tak co s tím? No, pokračujeme. Bude z nich snídaně. A nebudeme se s tím mazat, no mazat nebudeme, ale máte-li chuť, tak přimázněte svoje oblíbené hned na toast.
Do hry vstupují ještě znojemské okurky a španělská cherry rajčátka. Jo, máme ti mezinárodní ranní konferenci chutí. A ještě tu hraje také Cejlon neboli Srí Lanka.
Porce | Doba přípravy |
1 osoba | 5 minut |
|
|
Do hry vstupují ještě znojemské okurky a španělská cherry rajčátka. Jo, máme ti mezinárodní ranní konferenci chutí. A ještě tu hraje také Cejlon neboli Srí Lanka.
|
Potřebujete:
Jednotky:
Porce: osoba
Jak na to:
- Toastový chleba si opečeme na toastovači. Na suché pánvi opečeme i plátky anglické slaniny.
- Ze slaniny vytvoříme hnízdečko pro vařená vajíčka, obložíme nakrájenou okurkou a přepůlenými rajčátky.
- Ideál k čaji, cejlonskému.
