Skotská snídaně s anglickou slaninou | Mezinárodní improvizace

Ani nevím, jak vypadá skotská snídaně, ale pro ten název bylo velice lákavé si pohrat se slovy a ingrediencemi. To proto, že při přípravě skotského vejce jsem to s vařením vajíček s úžasně vláčným žloutkem přehnal. Tak co s tím? No, pokračujeme. Bude z nich snídaně. A nebudeme se s tím mazat, no mazat nebudeme, ale máte-li chuť, tak přimázněte svoje oblíbené hned na toast.

Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
1 osoba 5 minut
Porce Doba přípravy
1 osoba 5 minut
Do hry vstupují ještě znojemské okurky a španělská cherry rajčátka. Jo, máme ti mezinárodní ranní konferenci chutí. A ještě tu hraje také Cejlon neboli Srí Lanka.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
1 osoba 5 minut
Porce Doba přípravy
1 osoba 5 minut
Do hry vstupují ještě znojemské okurky a španělská cherry rajčátka. Jo, máme ti mezinárodní ranní konferenci chutí. A ještě tu hraje také Cejlon neboli Srí Lanka.
Skotská snídaně s anglickou slaninou | Mezinárodní improvizace
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Toastový chleba si opečeme na toastovači. Na suché pánvi opečeme i plátky anglické slaniny.
  2. Ze slaniny vytvoříme hnízdečko pro vařená vajíčka, obložíme nakrájenou okurkou a přepůlenými rajčátky.
  3. Ideál k čaji, cejlonskému.
    S čajem