K pestové kaši podáváme klobásky

Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky

Ať je veselo, řekl jsem si. A ke klasické bramborové kaši jsem povolal dosud ladem ležící zelené pesto. Ta barva mě nalákala, vždyť do kaše přidávám nasekanou pažitku, petrželku nebo i jarní cibulku, proč nemohlo dochutit kaši?! Vždyť hlavní ingrediencí je bazalka, to by mohlo chutnat.

Hlasů: 4
Hodnocení: 4.5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
Ochucená bramborová kaše chutná třeba s grilovacím bavorskými klobáskami, které jsou udělané v troubě.
Hlasů: 4
Hodnocení: 4.5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
Ochucená bramborová kaše chutná třeba s grilovacím bavorskými klobáskami, které jsou udělané v troubě.
Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Oloupané brambory nakrájíme na kousky a propláchneme několikrát ve studené vodě. Osolíme a uvaříme do měkka.
  2. Brambory scedíme, přidáme lžíci másla a protřepeme, aby se máslo rozpustilo. Brambory rozmačkáme.
    Rozmačkáme brambory
  3. Přidáme trochu svařeného mléka o pět pracujeme s mačkadlem. Mléko přidáváme postupně, podle potřebné konzistence.
    Přidáme mléko
  4. Brambory prošleháme.
    Prošleháme
  5. Přidáme pesto a prošleháme.
    Vmícháme pesto
  6. Ke kaši podáváme bavorské klobásky.
    Přílohou mohou být klobásky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..